Scudo Sports

Carraro 804 Elite Man

cihataktag

Aktif Üye
Tepki
60
İsim
CİHAT
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
http://k1304.hizliresim.com/18/x/mlgnv.jpg
Kadro
ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI Maşa
28″ SUNTOUR SWIFT-140 AMS 1.1/8″
Sele
SELLE ROYAL RIO Ön Göbek
SHIMANO DİNAMOLU
Vites
SHIMANO ALTUS 24 VİTES Fren
V-FREN ALÜMİNYUM
Lastik
700X38C 37-622 SİYAH/ REFLEKTÖRLÜ Jant
28/622X19 FREEWAY ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 36H
Fiyat
880 TL

Sizce bu bisiklet nasil? bunu sehirler arasi turlar ve koy yollarinda surmek istiyorum. sizce dogru bir secim midir?

carraro 224, kron tourer 24 modelleri de aklimda var bunlari da degerlendirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ahmet tuzcu
Scudo
Aksesuarlarla birlikte 17 kilograma yakın ağırlığı var. Bana şehirlerarası yollarda biraz yorar gibi geldi.

@ahmetcan44

evet ben de gordum 16.6 kg gibi birseydi. cok agir bisiklet. ben de agir oldugunu dusundugum icin buraya konuyu actim. daha bilgili kisiler daha saglikli yorum yapacaktir tabi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
koy yollarında yüzünüzü kara çıkarmaz, ama hız beklemeyin. bende şehirler arası turlarda yorar düşüncesindeyim. şehirler arası tur düşünüyorsanız, bütçenizi biraz artırmanız gerekebilir.

@Volkan Kahyaoğlu
hocam aslinda sehirlesrarasi turu 2-3 yil sonra falan yapmayi dusunuyorum belki o zaman yeni bir bisiklet alirim. su an aradigim hem koy yollari hem gunubirlik turlar icin bisiklet.
artik bu bisikleti almayacagim kesinlestinden agirliklari hemen hemen ayni olan (14.5)kron tourer 24 ve carraro 224 modellerine yonelecegim.

bu bisikleti sportive 224 ten ağır yapan nedir. kadrolar aynı gibi sanki. çamurluk ve aynakol etrafındaki plastiklermi 1-1,5 kg geliyor??
ben eğer bisiklet edinirsem arkaya heybe falanda düşünüyorum onun için ideal geldi. birde kendinden hazır çamurluğu olması ıslak zeminler için avantaj geldi bana.

Gereksiz ağırlık sizi yorar. 800-1000 tl arası daha hafif bir bisiklet alabilirsiniz. Bence tercihler arasından Carraro'yu çıkarın

şimdi dostum benim arabam yok, bazı şeyleri toptan alıyorum ucuza geliyor. bunun içinde arkaya heybe takıp işimi rahat rahat halletmek istiyorum.
heybe takmak için zaten arka oturak vb gibi parçalar alacağım. en azından bunda hazırda var sonradan masrafım olmayacak. bu benim görüşüm tabi.
elbette ağırlık yorar ozaman direkt karbon alalım :)

@Hamit E.

Siz turlar ve köy yolllarında kullanacağım dediniz ben onun için ağır dedim. Dediğiniz amaçlar için uygun olabilir. Ben tamamen tur odaklı düşündürm

yok onu başka arkadaş demiş ben konuyu hortlattım sadece, tipide hoşuma gidince sorayım dedim.
benim için heybe illaki olacak ileride.

Kullananlar var mı bisiklti acaba ?
Gidonun düz olmaması bisiklet hakimiyetinde olumlu veya olumsuz ne gibi etki eder acaba ?

Geri