Scudo Sports

Carraro 3012 30V nasıldır?

cosku.bas

Üye
Tepki
2
Selam arkadaşlar. 2000 TL civarında kağıt üstünde iyi duran bir bisiklet (Başka önerilere de açığım)

Kullananlardan yorum almak istedim.

Bir de katalogda bazı bilgiler eksik. Ruble/zincir, aynakol ve vites attırıcıların modellerini yazabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar.

Scudo
ben sizin yerinizde olsam, 2000 TL bütçe ile Carraro'ya bakmam, şu linkteki bisikleti alırdım kesinlikle...

(link)

Linkteki bisiklet Cannondale SL2 2011, model...... 2012nin de fiyatı aynı ama donanımı 2011e göre çok düşük.

Carraro 2012 de bir atılım yaptı ancak bilmeliler ki gerçek binicileri ikna etmek o kadar kolay değildir.Bisiklet alırken öyle ince elenir ki,pudra tozu olsa,elekte takılır.

Öncelikle kendi sitelerinde,bazı modellerle ilgili tüm bilgiler yok.Örneğin kadro (7075 alu or 6061) Komponent listesi ayrıntısıyla yer almıyor.Sele,jant seti vs.

Kadro geometrisine gelince çok yakından inceleyip,testetme olanağı da buldum:Bisikleti çok hantal buldum ve Beğenmedim.
Bir diğer konu da Carraro türkiye'nin üretim politikası ile ilgili ki bir arkadaşımız araştırmacı gazetecilikle olayı ele almış

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=77465

Bu kadrodaki HT light alloy da ne ola,diyordum ki konu zaten incelenmiş,çok söze hacet yok.

Yeni başlık açmak istemedim. Ghost SE 8000 hakkında bilgisi olan var mı? Carraro'dan biraz daha pahalı ama donanımı iyi duruyor

@cosku.bas

Benim SL4 ün üzerinde RST Omega var memnunum..Deuce yi kullanmadım..

@Derya Keçeci

Hocam hantaldan kastınız nedir?? Ben bu yorumdan bişey anlamadım. Ghost se 8000 deneme fırsatınız olduysa onu da paylaşırsanız sevinirim.

Geri