Scudo Sports

Carraro 052 - 2020 Model Yol Bisikleti Aldım

Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle....

Scudo
Dostlar ben bisan gran tour almaktan vazgeçtim.

Haziranın ilk haftası denildi, 16sına kadar çıktı maalesef. Ödemeyi iade talebinde bulundum. Ali abi sağ olsun anlayışla karşıladı durumu. Bakalım artık kısmet diyorum.
@Anonim Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle. Siz bisan grand tour almıyor muydunuz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Ben de aynısını düşünüyordum şu mesajını gördüm :)

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın .

İstanbul Kadıköy'de yer alan Hayat Bisiklet hakkında düşünceleriniz nelerdir? Daha önce hiç alışveriş yaptınız mı ? :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Anonim Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Anonim Öncelikle hayırlı olsun.Allah isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah🤲🙂 Siz sanki Bisan alacaktınız,yanlış mı hatırlıyorum

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim sağ olun, var olun. Bisan alacaktım ama vazgeçtim, bugün bindim ve yaklaşık 24 km sürdüm (neticemi hissetmiyorum 😀)

Hayat Bisikleti araştırdım ben, adamlar hakkında kötü yorum yapanlar olmamış. Gidin, görün ve alışveriş yapın derim.

@_anubis_ hocam kadıköy Hayat Bisiklet, kargosuz ücretini düşürün ve ben gelip alacağım deyin pazarlığınızı atın bu fiyata alırsınız. Ben Kayseri’de olduğumdan dolayı alamadım maalesef. Ellerinde de var birçok kadro çeşiti.
Teşekkürler.
maalesef ben de eskişehir'deyim. kargo ile almayı düşünüyorum. iletişime geçtim yine de. Konya'dan hangi mağazadan fiyat almıştınız kargo dahil?

Dostlar, dün kısa bir test turu yaptım (30 km) 2 yılın ardından en çok zorlandığım şey sele oldu. Bacaklarımda ağrı yok, vücudumda ağrı yok ama insanın neticesi fena ağrıyor, bisikletçiden eve taytsız gittim o çok etkiledi.

Bisikletin genel olarak sürüşü çok hoşuma gitti. Fakat bir yerden ses geliyor onu bulamadım, havalar iyi değil Kayseri’de. Yağışlar bittiğinde direkt götüreceğim. Bir de hatıra fotoğrafı bırakayım :)

230095 dosyayı görüntüle

Tartmadım ama hafif, çok bir ağırlığı yok. İnternet sitesinde de bulamadım :)

carraro cr-052 disk için shimano disk fren sisteminin bakım ve kullanım kitaplarını ekleyeyim, ben çok aradım arayacak arkadaşlara yardımım dokunsun.
Başka dokümanlar için shimano sitesinin linki (link)

#shimano #st-rs405

Dosyalar

• EV-ST-RS405-4022.pdf
    255,7 KB · Okunma: 21
  • UM-07X0A-004-ENG.pdf
    339 KB · Okunma: 6
  • DM-RBDBR01-03-ENG.pdf
    1,5 MB · Okunma: 4
@Anonim merhaba, hayat bisikleti aradım , bir indirim yapmadı 062 modeli için. Konya'da hangi mağazada bulmuştunuz acaba?

@Anonim çok şükür ömrümüzü yedin yahu. :ssrtcbya: Önemli olan içine sinmesi güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun bakalım.:harika:

@Anonim sele işi önemli brooks b 17 imperial aldım. 500 km oldu eğildi sayılır. Pişik ve apış aralarına vurma olayından kurtuldum. Selen iyi olacak , ondan ziyade ben bu işi öyle veya böyle yapacağım diye beynin acı merkezini alıştırmak lazım. Zamanla olur.

@necmeddin abi, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı seledir :D

Alıştırmam lazım 2 yıldır da bisiklete binemiyorum maalesef, yorgunluk olmuyor, bacaklarım ağrımıyor ama seleye bir alışırsam çok fena kondisyon yükleyeceğim kendime :)

@Anonim ne yap ne et program hazırla. Programına sadık kal. 2 yıl uzun bir zaman bedeninin alışmasına fırsat ver. Sıcakları göz ardı etme.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Dostlar, dün kısa bir test turu yaptım (30 km) 2 yılın ardından en çok zorlandığım şey sele oldu. Bacaklarımda ağrı yok, vücudumda ağrı yok ama insanın neticesi fena ağrıyor, bisikletçiden eve taytsız gittim o çok etkiledi.

Bisikletin genel olarak sürüşü çok hoşuma gitti. Fakat bir yerden ses geliyor onu bulamadım, havalar iyi değil Kayseri’de. Yağışlar bittiğinde direkt götüreceğim. Bir de hatıra fotoğrafı bırakayım :)

230095 dosyayı görüntüle
Kartal kavsagi mi orasi talasa giden?

• Beğen
Güle güle binin

• Beğen
Geri