Dostlar ben bisan gran tour almaktan vazgeçtim.
Haziranın ilk haftası denildi, 16sına kadar çıktı maalesef. Ödemeyi iade talebinde bulundum. Ali abi sağ olsun anlayışla karşıladı durumu. Bakalım artık kısmet diyorum.
Ben de aynısını düşünüyordum şu mesajını gördüm@Anonim Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle. Siz bisan grand tour almıyor muydunuz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Teşekkürler.@_anubis_ hocam kadıköy Hayat Bisiklet, kargosuz ücretini düşürün ve ben gelip alacağım deyin pazarlığınızı atın bu fiyata alırsınız. Ben Kayseri’de olduğumdan dolayı alamadım maalesef. Ellerinde de var birçok kadro çeşiti.
Kartal kavsagi mi orasi talasa giden?Dostlar, dün kısa bir test turu yaptım (30 km) 2 yılın ardından en çok zorlandığım şey sele oldu. Bacaklarımda ağrı yok, vücudumda ağrı yok ama insanın neticesi fena ağrıyor, bisikletçiden eve taytsız gittim o çok etkiledi.
Bisikletin genel olarak sürüşü çok hoşuma gitti. Fakat bir yerden ses geliyor onu bulamadım, havalar iyi değil Kayseri’de. Yağışlar bittiğinde direkt götüreceğim. Bir de hatıra fotoğrafı bırakayım
230095 dosyayı görüntüle