Eray BAYĞAR
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Cyclocross
selamlar, yalnızca erkekleri içeren demek grupta kadın sürücü bulunmaması demek üstadım.
Olabilir de...😕Birisi trollüyor bence. Yoksa mu kadar meczupluk mümkün değil.
Gruba katılamazsın yerine grup karışık deyince diliniz mi aşınıyor? Nesiniz de neye tepki vermiş oluyorsunuz "gruba katılamazsın" diyerek.Gerçek hayatta böyle insanlara denk gelmediniz mi gerçekten? Ben o üyenin sorusunda ciddi olduğuna eminim. Üzerinde bu kadar konuşmaya da gerek yok bence. Bir "hayır" yeterdi. Benim bisiklet grubum olsaydı "grupta kadın var mı?" diye sorana net bir "gruba katılamazsın" derdim, başka bir şey de sormazdım.
Herkesin meczupluğu kendine doğrusu bizi ilgilendirmez hakikaten de. Gider bakarsın kadınlı erkekli takılınıyorsa tekrar gitmezsin, eyvallah. Ancak bunu kalkıp da ortalık yerde "kadınlar geliyor mu?" diye sorup dini hassasiyetim demek, birebir densizlik, terbiyesizlik ve hödüklüktür.
Bisikleforum'un da prensip olarak ayrımcılığa göz yummadığına eminim.
Tam tersine sizin böyle bir soru sorabilmenizi savunuyorum. Düşünce özgürlüğü olduğu gibi düşünceleri değerlendirme özgürlüğü de var.Gerçekten bu kadar algıdan ve zekadan yoksun musunuz? Forumun zeka seviyesi bu kadar aşağıda mı? Moderatörü bütün dinlere saygılı sözde ama icraatte pozitif ayrımcılık algısı yaratmış. Dini hassasiyet diyorum adam pozitif ayrımcılık diyor. Dini bilmeyen hassasiyeti ne bilsin. Diğerinin zekası kullandığı kelimelerden belli zaten. Allah akıl versin. @portakallimon ben de zaten sormuyorum bak grubunuzda bilmem ne var mı diye. Erkek erkeğe sürüş grubu arıyorum yazdım muhatabımdan cevap bekliyorum. Konunun ve mesajın muhatabı hariç yarım aklıyla muhalefet üretmeye gelmiş herkes başlığa.
Gruba katılamazsın yerine grup karışık deyince diliniz mi aşınıyor? Nesiniz de neye tepki vermiş oluyorsunuz "gruba katılamazsın" diyerek.
Zeka problemli olduğundan dengi cevap vermeyeceğim ama kadınlar geliyor mu diye bir soru sormadım okuma özürlüsün konuşma özürlü olduğun kadar. Densizlikten, terbiyesizlikten ve hödüklükten bahsedene bak. İsraf.
Siz anlamadınız galiba, ben grubunuzla ilgilenmiyorum zaten. Hani bir değer karşılığı yok. Kendinizi nimetten saymanıza da gerek yok. Apaçık yazmışım orta yere erkek sürüş grubu arıyorum diye. Siz nerden konuya vakıf oldunuz anlamadım?Tam tersine sizin böyle bir soru sorabilmenizi savunuyorum. Düşünce özgürlüğü olduğu gibi düşünceleri değerlendirme özgürlüğü de var.
"Grup karışık" demezdim çünkü ayrımcılık yapan insanı grubumda istemiyorum.
oyle bir grup yoktur , bisikleti seven erkek de var kadin da var ve hep biz beraber suruyoruz. bu durumda senin "solo" surmen lazim . MOD'lardan da ozur dilerim ama , siz bu konuyu kapatmadiginiz icin daha cok su goturecek bu baslik.Erkek erkeğe sürüş grubu arıyorum yazdım muhatabımdan cevap bekliyorum. Konunun ve mesajın muhatabı hariç yarım aklıyla muhalefet üretmeye gelmiş herkes başlığa.
Benim aktif sürüş grubum var üstadım ben genişletme çalışması yapıyorum. Teşekkürler.oyle bir grup yoktur , bisikleti seven erkek de var kadin da var ve hep biz beraber suruyoruz. bu durumda senin "solo" surmen lazim . MOD'lardan da ozur dilerim ama , siz bu konuyu kapatmadiginiz icin daha cok su goturecek bu baslik.
Diğer arkadaşların ayrımcıya platform vermektense "hayır" deyip geçmesini tavsiye ediyordum çünkü. Hoşgörüsüzlüğe platform vermek, hoşgörüsüz birini dinlemek hem zaman kaybı hem de toksik.Siz anlamadınız galiba, ben grubunuzla ilgilenmiyorum zaten. Hani bir değer karşılığı yok. Kendinizi nimetten saymanıza da gerek yok. Apaçık yazmışım orta yere erkek sürüş grubu arıyorum diye. Siz nerden konuya vakıf oldunuz anlamadım?
siz yeni bir grup ariyormus gibi yazdiginiz icin ben de size , o mesaj icin cevap verdim. sayet bahsettiginiz gibi gurubunuz varsa , buyutmek icin buraya yazmaniza gerek yok , en azindan.hocam selamlar sürüş grubunuz hala aktif ve yalnızca erkekleri içeriyorsa ben de katılmak isterim. iletişim kurarsanız detayları konuşuruz saygılar.
Her halükarda sizi ilgilendiren bir durum söz konusu değil. Toksikliği şu an benim karşımda yapıyorsunuz. Üstelik size cevap vermek için vakit harcıyorum. Siz ignore edin, herkes işiyle meşgul olsun.Diğer arkadaşların ayrımcıya platform vermektense "hayır" deyip geçmesini tavsiye ediyordum çünkü. Hoşgörüsüzlüğe platform vermek, hoşgörüsüz birini dinlemek hem zaman kaybı hem de toksik.
Evet yeni bir grup arıyorum. Siz farklı bir mesaja cevap vermişsiniz. Kocamustafapaşa grubu size mi aitti?siz yeni bir grup ariyormus gibi yazdiginiz icin ben de size , o mesaj icin cevap verdim. sayet bahsettiginiz gibi gurubunuz varsa , buyutmek icin buraya yazmaniza gerek yok , en azindan.
Cinsiyet ayrımcılığı yaratan bir durum yok hocam burda. "Kızlar içeri alaska'ya pedallıyoruz" başlığıyla açılan bir konuya da girip cinsiyetçilik yapmayın biz erkekler olarak katılmak istiyoruz deme hakkına da sahip değilsiniz. İsteyen istediği şekilde ve grupla sürüş yapabilir. Anlayışla karşılayamıyorum kusura bakmayın.
Siz konuyu apaçık çarpıtıp saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Terbiyesizliğinize denginizce cevap vermeyeceğim. Mağara sizin ait olduğunuz yerdir. Benim değil. Tartışma yaratma peşinde olmadığımı 10 mesaj önce yazdım. Çok ahkam kesecekseniz onlarca hakareti peşpeşe yazan forumdaşlarınıza kesin.Evet, isteyen istediği şekilde ve grupla sürüş yapabilir.
Kadınlar dediğiniz gibi bir konu açsaydı mantıklı bir açıklamaları olurdu. Meselâ siz "performanslarından dolayı onları yolda beklemek istemiyorum" gibi bir yorum yapsaydınız size kimse bir şey demezdi. Fakat, siz, bir insanı doğuştan edindiği cinsiyetten ötürü ötekileştiriyorsunuz, dışlıyorsunuz, eziyorsunuz. Siz kadınları sırf var oluşlarından dolayı dışlıyorsunuz. İnandığınız her neyse çevrenizdeki kadınlara sabır versin.
Fikrinizin değişmeyeceğine eminim. Benim burada size vermeye çalıştığım mesajın ulaşması için birkaç yüzyıl geçmesi gerekiyor. Sizin fikrinizi benim değiştirecek gücüm yok. Sizin fikrinizi ancak elini ayağını öpeceğiniz kişiler değiştirir.
Bu memlekette kadın erkek eşitliği, karma eğitim gibi husularda çok ağır bedeller ödendi ve siz bunlara apaçık karşı olduğunuzu marifetmiş gibi beyan ediyorsunuz.
Kadınları, kadın haklarını ve eşitliği sizlere ezdirecek değiliz.
Yeriniz burası değil. Dini içerikler arıyorsanız, dini forumlara yönelin.
Buraya üye olur olmaz anında renginizi belli edip sağa sola ahkâm kesip hakaretlerde bulundunuz ve forumu çok tehlikeli bir tartışmanın içine çekmekte ısrar ediyorsunuz.
Bu bir tartışma değil bir uyarıdır. Devam ederseniz siteden uzaklaştırılacaksınız.

Gerçek hayatta bana böyle soru sorup bu şekilde konuşmazlar. O yüzden denk gelmedim diyebilirim.Gerçek hayatta böyle insanlara denk gelmediniz mi gerçekten? Ben o üyenin sorusunda ciddi olduğuna eminim. Üzerinde bu kadar konuşmaya da gerek yok bence. Bir "hayır" yeterdi. Benim bisiklet grubum olsaydı "grupta kadın var mı?" diye sorana net bir "gruba katılamazsın" derdim, başka bir şey de sormazdım.