Scudo Sports

Çapa

@Mutlu Köksal

akşam 7 den sonrasıda benim için uygun pedallamak için tur olursa katılabilirim

Scudo
@fidan k

Hafta içi saat 7 'den sonrasıda benim için uygun arkadaşlar. Varmı arttıran ? :)

Slm bende çarşambadayım fidan, turları araştırıyorum bakalım denk gelirse katılacağım.

@fidan k

Bizim bölgeden düzenli tura çıkan grup var mı

selam bende vatan caddesindeyim hafta içi kısa turlar yapıyorum sahil eminönü turları cuma aksamları aypg ile cuma turuna katılıyorum her ikisine de katılmak istersen görüşelim birlikte gidebiliriz istersen

Gece turlarımı nihayet düzene oturttum.
Güzergah : paşa-cerrahpaşa-aksaray-haşim işcan yokuşu-imç-köprüden geçip sağdan karaköye oradan tekrar köprüyü geçip soldan sirkeci tren yolunu boylu boyunca takip ederek çapa kan merkezi-paşa
Mesafe : Ortalama 20 küsür km idi galiba.Normal tempoda 1 saati biraz geçiyor süre.
Saatler : Gece 3-4 arası.
Günler : Salı-Perşembe-Cumartesi

Bu mesajımı diğer paşa-çapa başlıklarına da atıyorum katılmak isteyen arkadaşlar olursa haberdar edebilirsiniz beni.

Benim bisikletim çalındığından beri hiç bir tura katılamıyorum... :(

Salı - Perşembe - Cumartesi gündüz saat 11 civarı kocamustafapaşadan çıkıp samatyadan doğru sahil turu yapıyorum düzenli olarak.
Katılmak isteyen arkadaşlar olursa haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Mutlu kardeşim bende yedikule tarafında oturuyorum küçük turlar yapıyorsan eğer katılmak isterim...

@MetinBostan

Beklerim her zaman :)

Dün Akşam Eşim ve arkadaşım ile birlikte Topkapı-fındıksade-samatya-gazlıçeşme üstünden- topkapı şeklinde bir tur yaptık toplam 16 km fakat çalıştığımız için ancak akşam saat 21-00 dan sonra bu turu atabiliyoruz. katılmak isteyen olursa bu konu hortlamış ama bu başlık altında yeniden canlandırabiliriz. ;)

slm arkadaşlar bende yaklaşık 10 aydır kullanıyorum kocamustafapaşada ikamet etmekteyim hafta sonları cumartesi akşama doğru yada pazar günleri samatya sahilinde yada gezilebilecek gidilecek heryere gitmeye çalşyorum organizazyonu yapın arkadaşlar ben oradayım :) görüşmek üzere

1 saat içinde samatyadan doğru bakırköy sahilde antremana çıkacağım.
Katılmak isteyen arkadaşlar olursa ulaşabilir bana

Bu akşam saat 20:30 gibi Çapa/Şehremini'den 3 kişi tura çıkacağız. Tahmini güzergah, millet caddesinden aksaraya kadar gelip yenikapıdan sahile çıkmak ve bakırköy yönüne doğru sürüş, dönüş ise topkapı sahilden abdi ipekçi spor salonunu bulunduğu caddeden şehreminine varış.
Katılmak isteyen olursa sahilde bir yerde buluşabiliriz. Ender ve ben çıkıyoruz.

Uzun süredir forumdan uzak kalmıştım (bisikletim çalındığından beri ).
Artık bisikletim var ve uzk kaldığım turlara ve yollara geri döndüm.
Çapa ve çevresinde bulunan arkadaşlarla beraber turlayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Lazoglu
Geri