Scudo Sports

Canyon Ultimate CF SLX 8.0 - 2015

@Erdal YILMAZ bisikletiniz harika. Güle güle kullanın. Kazasız belasız pedallamalar. ;)

Scudo
evet Erdal abi den kaptım bisikleti ufak bir tur attım :)

cidden çok ama çok güzel bir bisiklet boyasından tutun jantına geometrisine kadar harika canyon bu işi biliyor :)

12030674_10206359462719053_773240455_n.jpg

Hayırlı olsun. Bu güne kadar kullandığınız bisikletleri yazmışsınız bende bu günlerde bir yarış bisikleti alma arefesindeyim ama bütce sınırlı ( 1000-1600) demem o ki kullandığınız bisikletler arasında üzerindeki setlere göre çok büyük fark oluyor mu ? hız ? sürüş konforu ? dayanıklılık ?

@SerkanH

Bahsettiğiniz anahtarın sert plastik malzemeden yapılmış olanı, jant aksesuarları ile beraber geliyor. Teşekkürler. :)

Erdal bey hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bıkana kadar kullanın [emoji4] Tekere taş gözlere yaş değmesin [emoji3]

Bu arada kadro boyu nasıl oldu? L almıştınız...

@ioalici

Çok teşekkürler. Kadro boyu cuk oturdu denir ya, tam olarak öyle oldu. :D Sadece ufak bir sele ayarı yaptım.

Maşallah, kazasız belasız kullanın. Ben de kısmetse Almanya'dan gidip almak niyetindeyim, nasip :)
selamlar...

Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim. Maşallah, görüntüsü İzmir'den bile gözlerimi kamaştırdı. Kısmet olursa Aralık ayında Ultimate CF SL 7.0 almayı düşünüyorum Almanya'dan.

Merhaba @skywagon ;
Almak istediğiniz bisikleti kullanıyorum kafanızda soru işareti varsa hepsini bir kenara atın şiddetle tavsiye ederim akıcılık ve aerodinamik çok iyi, hayırlısıyla ilk bindiğiniz gün zaten neler demek istediğimi anlarsınız :harika:

Merhaba @Erdal YILMAZ ;
Biraz geç olacak ama bisikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim...Mükemmel bir seçim :harika:

Maşallah yer uçağı olmuş mübarek :) Kazasız belasız iyi günlerde olsun...

İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. :)

Herkese yeniden merhaba, mevcut konu varken yeni bir konu açmak istemedim. Bisiklet üzerinde bir kaç değişiklik yaparak, siyah ve beyaz renklerden biraz uzaklaşmak ve pedalları değiştirmek istiyorum.

Gidon bandı beyaz, ancak kir nedeniyle şu an gri oldu diyebilirim. Bu bantı kırmızı ile değişmek planlarım arasında, ancak marka tavsiyesine ihtiyacım var. Islanınca çabuk kuruyan, deri olmasa da o ayarda bir bant arıyorum. Bütçe 50-80 TL arası.

Ve pedallar, pedallar için ayırdığım bütçe maksimum 250 TL civarı. Marka olarak Time Xpresso serisini düşünüyorum, ancak model de karar veremedim.

Önerilere açığım, teşekkürler. :)

@Erdal YILMAZ Gidon bandı olarak Lizard-Skins'in tüm ürünleri oldukça tatminkar kalitede. Ben kullanıyorum memnunum.

(link)

Fiyat olarak ise Fizik tercih edilebilinir.

(link)

Fizik parlak gidon bandı ise çok şık duruyor eskiyince bunu takacağım.

http://i60.tinypic.com/1zbcdjm.jpg

Hüseyinin bisikletinden görüntü.

(link)

Xpresso 10 pedal kullanıyorum bana kalırsa tüm serileri oldukça iyi. Serinin en düşük pedalı olan Xpresso 2'yi inceledim o bile bir çok pedaldan üstün özelliklere sahip. Bütçen dahilinde tercih yapabilirsin.

Abi ben kırmızı bandın bu bisikleti bozacağını düşünüyorum.

@Erdal YILMAZ paraya bir kere kıyıp 25-30 EUR bandında 2.5 mm kalınlığında Lizard skin marka Gidon bandi almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hakikaten başka bir Gidon bandi bir daha kullanmayacaksiniz

Pedal olarak da keo max 2 karbon benim kullandığım oda güzel. Time kullanmadığım için ona bişi diyemem.

• Beğen
Tepkiler: Hamid Asım
Erdalcim bisikletinin resimlerini ve yorumlarına simdi goz gezdirdim masallah ALLAH nazarlardan korusun. Tekrar agiz tadiyla pedallamak nasip olsun kardesime.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@MuratHan

Daha önce kullanmıştım, gerçekten harika bir ürün. Ancak renk seçeneği sınırlı.

@Furkan TK @Yavuz S.

Gidon bandı olarak aşağıdaki ürünün kırmızı olanı aklımdaydı.
(link)

Lizard skin gerçekten güzelmiş, ancak mat mı yoksa parlak mı anlayamadım. Pedal olarak time'ı kullanan arkadaşlarım var, ağırlık ve kalite olarak çok övüyorlar bu markayı. Şu an aklımda ki model;
(link)

@irfanyazicitunc

Abicim aldığımdan bu yana 800 km. ancak binebildim, çok teşekkürler. :)

@Erdal YILMAZ, kırmızı düşündüğünüzü söylediğiniz için önermiştim, şu an stoklarında 2 adet kırmızı var görünüyor.

Geri