Scudo Sports

Canyon Ultimate AL 9.0 Çalındı

fatihkiy

Üye
Tepki
3
İsim
Fatih
Bisiklet
Peugeot
Merhaba,

Canyon Ultimate AL 9.0 bisikletim 17 Ekim günü, 12:15 - 16:30 saatleri arasında Kadıköy - Hasırcıbaşı'ndan çalınmıştır. Tanımanız açısından birkaç detay: Bisikletin üzerinde SRAM Force set, Mavic Ksyrium Elite S jant takımı, Selle Italia sele x0 vardı. Çalındığı haldeki fotoğrafını şöyle iliştiriyorum.

Teşekkürler

İrtibat no: 0543 772 87 66

IMG_20160925_164949 (1).jpg

Scudo
Geçmiş olsun ,çalıntı haberleri arttı bu günlerde.
Dikkatli olup bisikletlerimizi yalnız bırakmamakta fayda var , yalnız bırakırkende u kilit kullanırsak güzel olur ..

@fatihkiy Çok geçmiş olsun hocam,

Siz nasıl çaldırdınız ?

Teşekkür ederim herkese. Hasırcıbaşı'nda bir arkadaşımın evine öğle yemeğine uğradım. Apartmanın içinde, merdivene kilitledim. 3-4 saat içerisinde gitmişti. Tamam, elimdeki en sağlam kilit değildi, ama fena bir kilit de değildi.

Geçmiş olsun, umarım bulunur. Bisikleti oturduğum daire içinde odada bile bir yere kilitler oldum, o derece paranoyaklık söz konusu!

Geçmiş olsun. Bisikletin az bulunur olması avantaj şu an. Umarım çok geçmeden bulunur.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Geçmiş olsun
Kadıköy'e dadanmışlar sanırım
Bugün Scott addict 10 çalıntı ilanı da vardı

• Beğen
Tepkiler: CenkGerdanli
Sürekli ilan sitelerini takipte kalmak lazım + olarak çalan kişi büyük bir ihtimal o mevkiide yaşıyordur. Sonuçta seni kilometlerlerce takip edip çalacak değil. Geçmiş olsun, umarım bulunur..

Çok geçmiş olsun kardeşim. Başka marka olsa bu kadar üzülmezdim. Ama bu bisiklet başka. İnşaallah binmek nasip olmaz çalan şerefsize.

Geçmiş olsun. İnşallah bulursunuz.
Bisikleti yenileme hevesim kaçtı çalıntı haberleri yüzünden.

Hırsızın yakalanamadığı, yakalansa bile cezasız kaldığı ülkemizde hâlâ hukukun üstünlüğünden bahsedenler var. Kendi malımızı kendimiz bulmaya çalışıyoruz. Neden? Çünkü polisimizin "başka" işleri var. Sinirlenmemek mümkün değil. Kusura bakmayın.

Emniyette tanıdık polis varsa amir pozisyonunda kesin bulunur. Arkadaşım bisikletini çaldırdı ve karakola gitti adamı dikkate bile almadılar. Dalga bile geçmişler. Tanıdığı bir emniyet müdürü vardı yanına gitti. Gelip etraftaki kamera kayıtlarını inceleyip üç gün içinde bisikleti teslim edip adamı hapse tıktılar. Bisikletin değeri 1500 lira idi. Sizinki çok kıymetli bir şey. Üzerine gidin ve omuzunda bol yıldız olan bir polis bulmaya çalışın. Polislerin bilmediği ve tanımadığı hırsız yok. Sadece iş çıksın istemiyorlar.

Geçmiş olsun yazmaya bile varmıyor elim, elli sefer girdim baktım başlığa, o kadar üzücü :(

cok gecmiş olsun inşallah bulursun en kısa zamanda

Geri