Scudo Sports

Canyon müşteri memnuniyeti

@nerutal

(link)

Yukarıdaki ürün sadece 5 Nm sıkabiliyor. Bu ürünün 4 ve 6 olanları mevcut. Çok amaçlı olanların ise fiyatı daha yüksek.

Bu anahtar çok amaçlı modellere örnek olabilir.
(link)

Scudo
@alwaysace yakinda almadigimiz urundende vergi alacaklar niye almadin vergisi ekonomi o derece ucuyor yani hamdolsun basgana onun sayesinde refah icindeyiz bir elimiz yagda digeri balda 1000 odali sarayda yasatiyo bizi

@Erdal Yılmaz bende yukarıdaki topeak kullanıyorum. tek ayar için çok yüksek fiyat. wiggle daki ürünün fiyatı bedavaymış. kaliteli güvenilir bir çok ayarlılar 250 300 den aşağı yok. ama alet başka yerde satılmıyor ve göstergesi oldukça kötü şahsen ben güvenip almam. sıktıkça ölçenlerin 100 dolardan aşağısı güvenilmez.

Canyon Karbon kadro, tüm komponentlerin montajını yaptırabileceğim güvenilir bir mekan var mı bildiğiniz?

Teşekkürler

Kadro yenisi ile değiştirildi. Yeni gelen kargo için gümrük vergisi ödemedim
Canyon müteri hizmetleri maillere çok geç cevap veriyor ama (6-9 gün) benim problemim için hiç zorluk çıkarmadılar.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2017-11-08 at 13.49.38.jpeg
    WhatsApp Image 2017-11-08 at 13.49.38.jpeg
    100,5 KB · Okunma: 98
Sadece kadro, maşa sağlam

@sabit iletişim var mı bir fiyat soralım

Komponent sökümü ve yeni kadroya montaj işlemleri için 250 lira verdi birkaç tavsiye edilen yer.

@ilberto

Nesi hayret? Bütün parçalar tek tek sökülüyor ve yeniden öteki kadroya takılıyor. İlk başta yapmaya göre iki misli iş. Ayrıca bazı parçalar sökülürken pert bile olabilir. Mesela kablolar yenilenir. 250 TL çok uygun. Bence fiyat pazarlığı yapmayın bu işin ustasına yaptırın. 50 TL tasarruf için ömür boyu ayar tutmayan bisiklete binersiniz. El işçiliğinde pazarlık olmaz ama ustasını bulun. Ben iki bisikletimi toplattığım bir arkadaşı size tavsiye edeyim. Fabrika ayarları gibi yapar. Ama yavaş yapar aceleye gelmez. Bostancı'da Bisiklet Evim ismi Üzeyir. Bu işlerde çok eskidir ve işin ustasıdır.

250 lira bence çok çok fazla. Yapacağı iş:

Parçalar söküldükten sonra;

Furş montajı, tekerlerin takılması, gidon ve vites setinin montajı, orta göbek ve aynakolun montesi, aktarıcıların montajı ve ayarı, fren v frense ayarı, zincirin takılması. Ben 250 liraya bunları yapacak aletleri alırım. Ben 75 liradan fazla vermem şahsen.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
250 lira nedir ya... Yazık gerçekten... Buyrun gelin ben yapayım bi kahve yeter...

Konu kafamda da olduğu gibi burda da karıştı.
Tork değerine dikkat edilmeden sıkıldığında zarar görebilen karbon kadroyu ve diğer ince ayarları düşünerek güvenilir işçiliği baz alıp fiyata bakmamak mı gerek yoksa atla deve işi değil yapılacaklar, çoğu usta üstesinden gelir diye farz edip fiyata göre mi yönlensek ?

Binlerce lira Canyon'a para bayılacaksın sonra gidip tapon işçilik yaptıracaksın. Bunu burdaki çocuklara danışman bile hata. Belli ki 250 TL'yi hayatlarında yan yana görmemişler.

@clubber
250 liraya montaj yapan da sizin gibi duruyor düşündüğü için 250 lira fiyat çıkarmış :mad: bisikletin fiyatına göre fiyat biçiyor belli ki.

Geri