Scudo Sports

Canyon müşteri memnuniyeti

@Mustafa Zeybek

Çocuğum sen başka başlıkta dolaş burası seni aşar.

Scudo
Konu amacı dışına çıkmış arkadaşlar. Montaj ile alakalı yeni bir konu açıp, oradan devam edin lütfen.
Teşekkürler.

Haklısınız, konu uzadı. Burada sonuçlanması da mümkün görünmüyor ama güzel birkaç öneri aldım.
Sonuç olarak benim bisikletteki problem olumlu olarak neticelendi. Darısı tüm problem yaşayanların başına.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Merhaba, size ufak bir problemimden bahsedicem.
Yaz aylarında Canyon firmasından almış olduğum ULTIMATE CF SL 7.0 model bisikletimden düşmem sonucunda kadro kulağının zarar görmesi sonucu yamulma oldu ve janta sürtmeye başladı.
Kadro kulağını bisikletçimin ufak bir esnetmesi ile sorun ortadan kalktı. Fakat benim içim rahat etmediği için canyonun sitesinden kadro kulağı sipariş verip, aynı zamanda suluklarımı yenilemeyi düşünüyordum.
Ama sipariş esnasında gördüğüm manzara 50 dolarlık ürüne astronomik 100 dolar kargo ücreti isteniyor.
Bugünkü kur farkı ile sadece kargo ücreti 3,8 x 100 = 380 TL vermek soygunculuktan başka birşey değil.
Bisikleti aldığımda zaten 220 dolar gibi bir kargo ücreti alındı tamam ona eyvallahta parça satışında bu yapılmamalıydı.
Bu sebeple sipariş vermekten vazgeçtim.
Sizden ricam böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olması (kısacası bisikletime uygun kadro kulağını başka bir mağazadan bulabilirmiyim.)
Şimdiden teşekkürler herkese.
Adsız.png

Geri