Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@BAROK
benim size naçizane tavsiyem aynı modelin 105 setli olanını yani AL 7.0 modelini satın almanız. gümrük vergisini de hesap edecek olursak 250-300 dolar arası kârınız olacaktır. sadece bir ultegra set için bu fark değmez bence. geçen sene ben de Al 7.0 modelini almıştım.

arkadaşın linklerini gönderdiği karbon bisikletlerden daha ucuza gelecektir. üstelik alüminyum olmasına rağmen hepsinden daha hafif olacaktır. canyon'un alüminyum kadroları çoğu karbon kadro ile aynı ağırlıktadır. ayrıca canyon, hafif karbon maşası ile çoğu markaya göre fark yaratıyor. bu arada bu modelin sele borusu da karbondur. beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacağını tahmin ediyorum.

Scudo
@BAROK

Neyine güvenmiyorsunuz? Bu çubuk kraker felan değil :D Karbon daha konforlu ve dayanıklıdır fakat yanal darbelere karşı dayanaksızdır. Fakat siz gidip kasisten 40-50 ile geçip, düşerseniz o zaman kırılır.

Elinizde para varsa düşünmeden alın.

Son düzenleme:
Bakıyorum da şimdi Eminönün'e veya mağazaları dolaşıp pazarlıkla uğraşacağıma aynı fiyata direk fabrika ile iletişime geçtiğin bir marka. Örneğin karbon bir 105 Canyon'un piyasadaki rakibi bir Cube,Scott'un aynı grupsetteki rakibidir. Fakat siz Türkiyedeki fiyatlara bakınca, örneğin Scott Addict 20 2019 fiyatı 15,500 TL. Canyon'a geldiğinizde ise 12,500 TL. Bu açıdan bakılırsa gerçekten en az 105 setli ve karbon bir bisiklet almak isteyen kişinin kalbini çalıyor, hiç değilse benimkini. Ha dersiniz şimdi Peugeot, Carraro vs. uygun bütçeli bisikletler var. Onlar da güzel bisikletler. Ama bu iş bütçeye bağlı. Dersiniz benim param var, 1-2 milyar daha fazla vereyim daha şık bir kadrom olsum diyorsanız Canyon tam size göre.

• Beğen
Tepkiler: BAROK
Merhaba,
Çarşamba günü siparişi iptal etmek için akşam bilgisayarın karşısına geçtim maillere göz atarken gözümden kaçan ve canyondan gelen ürününüz kargoya teslim edilmiştir mailini gördüm.Haziranın ilk haftası beklediğim için şaşırdım. Takip numarasından baktığımda UPS de frankfurtta bekliyor. Ünlem işareti koymuşlar. GÜMRÜKLEME BİLGİLERİ GEREKİYOR diye bir uyarı var. Bunun ne anlama geldiğini biliyormusunuz?

Ayrıntılı görüntülemeye basınca Eksik Ticari Fatura GECİKMEYE NEDEN OLUYOR diye yazmışlar.

@mrd

Evet. Aksi takdirde garanti veremiyorlar. zaten fabrikaya degil showroom a gidiyorsunuz. Oraya gidince giriste kayit olup isleminizi gerceklestirecek satis danismani icin sira aliyorsunuz. takriben 10-30 dk icinde birisi geliyor (elinize o titreyen seylerden veriyorlar. Bu arada alis tarihi ve saatinin de randevusu mumkun, oneririm.

@BAROK

Merhaba, iyice sacmalayan Türk Lirasi kuruyla beraber (dolar ya da euro degil), son yillarda yerel bisiklet markalari ciddi kalite ve icerik deigisikliklerine gittiler diye dusunuyorum. bu sebeple bisikletlere gore rakam hala makul.
Koblenzde alacaginiz modelin disk frenlisini gecen hafta denedim. gayet guzel. o isciligi o fiyat araligindaki herhangi bir yerli markada bulacaginizi zannetmiyorum.

Karismak gibi olmasinda, 219 ve gumruk ucretini dusundugunuzde frankfurta ucup araba kiralayip gun icinde alip gelseniz geri, sanki daha ucuza cikarsiniz, (abartiyorum vize dahil).

selamlar

Hayli hayli değer. Türkiyeden 2018 105, 8,2 kglik bisiklet alacağına Canyondan aynı fiyata R7000li ve 7.6 kglik, şık bisiklet al. Hem de 500 TL ucuz.

ben yurtdışına gidip almıştım. almanyada oturan kuzenime adıma faturalı şekilde bisikleti yollayıp 1 hafta sonra da almanyaya gidip bisikleti almıştım. sonra almanyadan hollandaya kadar pedallayıp geri dönmüştüm. hayatımın en güzel zamanlarından biriydi.

Canyon iyi ama asla bir superbike değil. Bu fiyata ingiliz , alman veya italyan sitelerinden bmc, specialized tarmac, colnago veya wilier teriestina alınır hatta alacaksan disc frenli al. Bu kadar para verilip asla canyon alınmaz illa alacaksan 105 setli disc olanı alırdım ben.

World tour takımları olan Katusha Alpecin ve MoviStar, superbike yerine Canyon kullanıyorlar. Çok ayıp ediyorlar.
180212landa_web-1486x920.jpg

ImgP.ashx

Güldüm sağolun.

Belki de superbike kripton dan yapılıyordur. Şaka bir yana da superbike ben de ilk defa duydum. Canyon un olmaması şaşırtıcı. Ayrıca canyon da Alman malı.

Bende hem canyon (ultimate cf slx) hem de bmc (team machine slr 02) var, süperini hiperini bilmiyorum ama kalite açısından ikisinin arasında hiçbir fark görmüyorum. Akıcılıkları, ince işçilikleri, malzeme kaliteleri fln aynı, kullanımda da aynı rijitlik ve hissiyat.
Yani canyon bu saydığınız diğer markalardan hiç te aşağı kalır bir marka değil. Bence parasını kuruşu kuruşuna hakediyor

Arkadaşlar bu vergi olayından sonra 1430 euroluk bisiklet aldığımda nasıl vergiler çıkacak?

@onur caliskan
Öyle değilmiş ama :D

Canyon'a TR'de isim hakkı alıp üretim yapan firma yakıştırmasına denk yorum gördüm ya sözün bittiği yer derim! :)

@Roadlover

Merhaba, bu güne kadar 3 farklı model Canyon marka bisiklet kullandım. Canyon'u oturup övecek değilim, ancak karşılaştırma yaptığınız markaların bir çoğunda ya fiyatlar muadili Canyon modellerine göre aşırı yüksek, yada kullanılan donanımlar daha düşük oluyor. Buna bir çok kez yol bisikleti seçerken şahit oldum. Aşağıda BMC markasına ait 105 setli disc frene sahip bir yol bisikleti ile muadili olduğunu düşündüğüm Canyon marka yol bisikletinin satış linklerini eklemek istedim.

Fiyatlar %19 vat dahil ve kargo hariç fiyatlardır.

BMC ROADMACHINE 02 THREE 105 Roadbike - 2019 - super red - 2899 Euro
(link)

Ultimate CF SL Disc 7.0 - 1999 Euro
(link)

BMC'den 300 Euro daha ucuz Ultegra R8000 Disc barındıran Ultimate CF SL Disc 8.0 - 2600 Euro
(link)

Linkler çalışmıyor ise model isimlerinden aratıp bulabilirsiniz. Şu durumda neden daha fazla ödeyelim!

Tam olarak ne demek istiyorsunuz acaba?

Geri