Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Volks Antreman yapmam gerek ozaman baya saldım kendimi... Alemanyalarda göbek bağladım...

Scudo
@Volks valla beklerim her zaman.bol bol oksijen manzara burda :) #performans41de kuruldu. Oradan da katılım olur zevkli bir antreman olur.
20170315_193311.jpg
@Kerem Groims göle kadar olan kısım 350 400 rakım çok bişey değil gölün etrafı da 5.5 km(manzaralı ve nispeten düz kısım) sonrasında da kesmeyecegi için aytepeye tırmanılıyor. 1000 rakım yazar toplamda.

Volkan ben de bir haftasonu atımla gelip istanbul rotalarına gireyim diyorum sizin ekiple. Havalar düzelsin

@Buğra Ünalan

Teşekkür ederim buğra bey. Ödemeyi kredi kartı ile yaptım. Bankam (teb), euro olan tutarı direk dolara çevirerek (neredeyse hiç fark koymadan, çoğu banka fahiş fiyatlar koyuyor çünkü) provizyonda bekletiyor hala. Dün akşam kargolandığına dair mail geldi. Ama hala provizyonda dolar şeklinde beklemekte. Hazır dolar düşer iken bu aralar Tl ye çevirse sevineceğim aslında. Dün sabah aldığım saatden beri 70 Tl kardayım mesela.

Ekleme: Bisikleti Almanya içinde bir adrese gönderdiğim için Euro olarak yaptım ödemesini. Türkiye ye gönderilmesini talep etseydim dolar olarak ödeme yapacaktım.

Benimki depoya girdi bakalım. Birazdan form yollayacaklar. Kadın en az 3 gün sürer dedi. İnşallah ordino ücreti filan kakmazlar.

@mustafa ç Yolcusun yolcu kal Mustafaaa, vurma kendini dağlara, dinleme rüzgarın, kuşun sesini :) Arka Hub'ın sesi yok onlarda... Süspansiyonlu onlar, nerede yoldaki çakılları hissetme duygusu, düz gidonlu onlar, nerede boynuzlar, drop tutuşlar :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@alpyese Teşekkürler :) Formdan hala ses yok. Gün içinde otomatik gönderilir dediler bakalım bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@mfurkan

Boş vaktinizde arayıp sıkıştırın, yoğunluktan unutulabilir. 2 günden fazla bekletirlerse, ordino ücreti ödemek zorunda kalabilirsiniz, bu da onların işine gelir. Ondan sonra derdinizide dinlemezler.

@mustafa ç instagram ı takip ettiğin kadar stravayı takip et az... seninle yolda görülecek hesabımız var, buradan yazmakla olmaz non stop yapmadan olmaz pedal kesmeden gidilecek parkuru sen belirle :D

Geri