Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Almanya'dan yeni yol arkadaşım gelmiş
Evde bir bayram havası :D

Pazartesi günü vermiş olduğum sipariş bu sabah elime ulaştı. Hiç bir işim eksiksiz problemsiz olmadığından adet yerini buldu ve arka askı ve faturalar ulaşmadı. Neyse pazartesi canyon'a yazacağım artık.

İlk yol bisikleti deneyimim, bakalım nasıl olacak. Oldukça heyecanlıyım.

(link)

(link)
(link)

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. Kutu üzerindeki mesajlar tam bir duygu seli yaşatıyor :)

Scudo
@Erdal YILMAZ çok teşekkür ederim. Sizinde tavsiyeniz ile L kadro aldım. Henüz sürüse cıkmadım ancak ilk izlenimim iyi ki M almamışım şeklinde oldu. Tekrar teşekkürler

@Oktay O. Oncelikle hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullanin. Boyinuz ve ic bacak boyunuz kac acaba L sizin icin rahat mi?

@Fuubar henüz kullanmadığım için kesin bişey söylemek istemem ama. Su anki haline göre M kadro alsaydım koltuğu baya yukarı kaldırmak zornda kalacaktım. Bu kez de öne çok yatacağımdan belime daha fazla yük binecekti. Boyum 1.85 iç bacak ölçüm 85cm.
İstanbul giant mağazasında ölçüm cihazı var fırsatı olanlar uğrasın. Çünkü doğru ölçü almanın zor olduğunu orada anladım.

@Erdal YILMAZ aslında sele ayarı tamamda gidon ayarının nasıl olması gerektigini bilmiyorum. 0 dereceye ayarladım sanırım sürdükçe biraz tecrübe ederek bulabilirim

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
Arkadaşlar Ultimate cf sl 9.0 aldım. Şu anda kuruyorum ancak maşada resimde gördüğünüz delikler var. Maşanın iç iki tarafında da tam olarak simetrik delikler mevcut. Bilen var mu acep normal midir ?

Dosyalar

• 1473667577408-896093742.jpg
    1473667577408-896093742.jpg
    46,7 KB · Okunma: 90
  • 1473667819694921848194.jpg
    1473667819694921848194.jpg
    46,6 KB · Okunma: 88
  • Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Hayırlı olsun dostum. Aynı deliklerden benimkinde de var ne için yaptıklarını bilmiyorum ama su tahliyesi için düşünmüş olabilirler(su maşaya nerden girecekse artık). Geldinmi Kayseri ye?

@İlker Karakuş Sağol dostum mutlu oldum bunu ogrendigime. İçim cız etti bir an. Henüz gelmedim. Bugün almanyada ilk sürüsümü yapacağım inşallah

@Deniz Baklacı tahminime göre bu delikler, kalıp içerisine serilmiş karbon fırına girdiğinde buharlaşan su buharı çıksın diye koyulmuştur. Aksi takdirde malzemenin anlamsız bir yerinden bu buhar çıkmaya çalışırsa malzemeyi bozabilir.

Atıyor da olabilirim; birisi doğrularsa ben de memnun olurum :)

Arkadaşlar yok mu uluslar arası ehliyet sahibi birisi :) araca atlayıp gitsek.. masrafları bölüşsek hatta 3-4 kişi gidebilsek...Bu not burda dursun niyetli biri olursa eşlik ederim.

3 Aralık'dan sonra stokta cf slx9.0 varsa Köln'e gidip otelde bisikletin gelmesini bekleyip, şehri biraz gezip(3 günden erken dönülmüyormuş) dönmeyi planlıyorum.Gitmeyi düşünen var mı? Gidebilecek varsa yanıma arkadaş arıyorum :p

• Beğen
Tepkiler: TKARAN
@Şafak Atilla Akpınar

Ben katılabilirim. Kaç gün gitmeyi planlıyorsun? Ve o tarihlerde havalar bisiklet binmek için uygun mu?

Düzeltme : sanki bisiklete bineceksin diye anlamısım. Bisiklet almay gitmek istiyorsun. :)

@Şafak Atilla Akpınar

Arabayla neden gideceksin? Uçakla git. Sırf arabayla gidiş-dönüş 5.000 TL'yi bulur, geçebilir de...

Bisikleti sipariş edin. Teslim edilsin otele. Siz sonra gidin.
Uluslararası ehliyete gerek yok. Latin alfabesi ile yazılmış ehliyet yeterli oluyor.

Merhaba,

Canyon bisikletlere bakarken şu bisiklet çok dikkatimi çekti renk açısından ama kadın için olduğu yazıyor ben fark göremedim fazla ama bilen biri yardımcı olabilir mi ? canyon.png

Selam arkadaslar
Canyon bu modelinden alacagim ama önerirmisiniz.
SaygilarimlaIMG_1131.PNG

@EnesKlf07 çok çok ufak açı farkları var içine girip görebilirsiniz onun dışında selesi kadınlar için, kısaca önemli bir fark yok...

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Geri