Osman Tuğrul
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.084
- Bisiklet
- Bianchi
@alpyese Geçen aylarda, ilk düşüncem Endurace 6.0 almaktı (sonradan değişti tabi bu) o yüzden Fabian'la facebook ta yazıştım bir kaç sorum oldu sonra aklıma eğer canlı bir görüntüsü varsa bisikletin bana atabilir misiniz dedim. Cevabı sizde biliyorsunuz, "Best Fabian"
)))) sonuç itibariyle atmadı. Her mesajda böyle yazıyor, ingiliççe bilmeyen bir kişi ismini Best soy ismini Fabian anlaması çok normal
İstediğim fotoğrafı buldum, biri gitmiş Canyon Showroom'undan çekmiş koymuş internete anca oradan gördüm. Bence bu fotoğrafsızlık bir eksik.
Birde çoğu kişi Canyon markası bisikletlere ulaşılmazmış gibi görüyor diye düşünüyorum, (geçen sene bende böyle düşünüyordum) ne değişti işin aslını öğrendim
Aynı özellikte bir bisiklet Türkiye'de 200 dolar daha fazla satılıyorken Canyon kargo ve vergisi ile birlikte 200 dolar ucuza geliyor ama seçim yapan kişiler direk pas geçiyor, ne diyeyim onların kaybı.
Birde çoğu kişi Canyon markası bisikletlere ulaşılmazmış gibi görüyor diye düşünüyorum, (geçen sene bende böyle düşünüyordum) ne değişti işin aslını öğrendim