Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@itsaboutyou UPS i direkt siz takip edin adamlar yavaş çalışıyor. 2 günde almanyadan gelen bisiklet 4 günde bana zor geldi. Ayrıca noter filan hikaye, eğer yönetmelik değişmediyse tabi. Maktu bir formları var, doldurup gönderiyorsunuz. Sonra size hesap numarası olan bir mail atacaklar, oraya parayı yatırınca da işlem tamamlanıyor.
Hayırlı olsun

@ElcaSeJawS

Video'yu çeken kişi ön ve arka ışık almış, bunlar normal siparişte çıkmıyor, bunun haricinde ki her şey çıkıyor. :D

@Bahadır S. hesap no olan bir mail attılar ama ne ödeyeceğim yazmıyor , hangi kurdan dönüp ürünün %18 ini göndereceğim yani ?

Bu arada UPS'de de bir SAP'a geçen Canyon havası sezdim :) 2-3 farklı kişiden telefon mail vs geldi , hepsi farklı bişey söylüyo :D:D

@itsaboutyou

Kanyondaki sıkıntı sapa geçmelerinden mi kaynaklıymış.
Bu sapa geçen firmaların hepsi çok bocalıyor milyon dolara yakın para ver sonra 1 sene uğraş dur :D

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@itsaboutyou

UPS arkadaşların dediği gibi yavaş çalışıyor (daha doğrusu gevşek çalışıyor demek daha doğru). 1.500 euronun altında bunların kendi gümrükleme yetkileri var. Bu sebeple noterden herhangi bir vekalet çıkarmanıza gerek yok. Vekalet istenmesi o kişinin işi bilmediğini gösterir.

Emailde tutar yazmıyorsa tutarı yazmamışsınız diye cevap yazın ayrıca telefonla arayın. Tutarı siz hesaplayamazsınız.

Bu aralar Almanya'dan başka firmalardan da ürünler UPS ile gelmeye başladı. Herhalde Alman pazarında süper düşük taşıma fiyatı teklif ettiler. Ben de hizmetlerinden hiç memnun kalmadım. Telefona cevap verenler hem yanlış bilgi veriyor, hem işiniz tamam deyip sümen altı ediyorlar.

Gerek DHL, gerek TNT çok ciddi ve hızlı çalışıyor. Ayrıca DHL ve TNT gümrük bedelini kapıda teslim sırasında talep ediyorlar. Bu da işlemleri bir gün kısaltıyor.

@itsaboutyou

Size gelen email gümrükleme bedeli ile ilgili mi? Yoksa yetki belgesi istedikleri email mi? Çünkü gümrük bedeli ile ilgili email Ünsped gümrüklemeden gelmesi lazım.

Evet telefon hep meşgul şimdi hatırladım. Bu da rahatsız eden bir durum.

Gümrükleme işine Unsped Gümrük Müşavirliği: 0212 410 99 99 bakıyor. Oradan Sedat Aras ismini vermişlerdi bana.

@clubber mail upsden geldi , yetki belgesi var, diğer bir ekte hesap no bilgileri ve hangi durumda yüzde kaç ödeniyor bilgileri yazıyor , haftaya isteyecekler o zaman ödemeyi

@itsaboutyou

Yetki belgesini doldurup geri göndermelisin? Gönderdikten sonra da işlemin başlayıp başlamadığını kontrol etmek için telefonla arayıp sıkıştır. Kendi hallerine bırakırsan işler yavaş ilerliyor.

@itsaboutyou ultimate ellerinde hazır var anladığım kadarıyla. yalnız fark konforla sınırlı değil dişli oranlarını da unutmamak gerek:) triatlon a hazırlanıyorsanız sıkıntı yok. benim en büyük keyfim gölcük ün köyleri ve kartepeye tırmanmak o yüzden dişli oranları beni kısıtlar. size hayırlı olsun.

@Dogannn ayakkabılar hayırlı olsun. kargo ücreti verdiniz mi göremedim.

@itsaboutyou 2 dişten bişi olmaz diyelim :) 36/32 ile 34/32 bende merak ediyorum gerçi pozisyon farkıda olacak

• Beğen
@Dogannn müthiş ayakkabılar zira bedava :D güle güle pedallayın.

@itsaboutyou @alpyese istanbulda hiç sıkıntı yaratmaz :harika: kartepeye beklerim :D ben de şüphe içerisindeyim çıkıp çıkamayacağımdan. muhtemelen ilk seferde ben de çıkamayacağım mesele kartepe olunca endurace falan hikaye oluyor.

• Beğen
Geri