Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mustafa ç benim sol diz sıkıntılı biraz nispeten eğimi az uzun düzlüklerde sorun olmuyor zaten bu kış diz güçlendirme yapıyorum ama Kartepe tamamen amatörcede olsa iyi kondisyon, yeme içme ve plan program üzerine kurulu bir tırmanış, yer bitirir adamı :)kısmet diyelim

@alpyese kartepe için etken çok dediğin gibi. sıcaklar da bunlardan birisi. mosso 730 tiagra setli yol bisikleti ile haziranda 11 12 km tırmanıp bırakmıştım ilk denememdi hava sıcaklığı kondisyon vs derken kısmet olmamıştı zirveyi görmek. bir kaç hafta önce trek şehir bisikletiyle 4 5 kilo fazla olmasına rağmen dişli oranları izin verdiği için zorlanmadan tırmandım. şimdi martta gelecek 7 buçuk kilo karbon kadro dt jantlı endurace cf 8 i bekliyorum :)

Arkadaşlar siz Canyon'da çalışan elemanlarla kanka olmuşsunuz anlaşılan.o_O Sizin selamınızı söylesek bize bir kıyak yaparlar mı ki:islik:
@Dogannn

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Abdllh bizden biktilar artik en azindan benden :D beni gorunce yollarini ceviriyolar Artık :D bence senin faydana değilde zararına olur bunu yaparsana :D hahah

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
@itsaboutyou @alpyese @Dogannn @leCandas arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa canyon un yılbaşı indirimi kandırmaca mı? sabah baktığım formaları şu an aynı fiyatta olmasına rağmen günün indirimi olarak gösteriyorlar.

@mustafa ç benimde dikkatimi ilkten çekmişti sonra bana hediye edilen ayakabıyı hediye ettikleri gün 100 dolardan satıyolardı sonra dün yada ondan onceki gün günün indiriminde 64 dolara çekmişlerdi. bana hediye ettikleri gün comfirmation geldi orada 100 dolar görünüyordu. kutu içindeki faturadada 64 dolar.

@Dogannn Ayakkabılar çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Rahatlığı nasıl beğendiniz mi ? Ayağınız kaç numara ve ayakkabı kaç numara ? Bu ayakkabılardan almak istiyorum ben de.
Bu arada ben de sipariş verdim Ultimate CF 7.0 modeli için ancak kredi kartımdan para çekemedi defalarca denememe rağmen. Banka vesaire derken Türkiye ayağındaki sorunu çözdüm ama yine de çekemedi.İşin tuhafı bisiklet siparişi vermeden önce kulakçık ve suluk siparişi verdim, onlarda sıkıntı yaşamadım. Ne zamanki bisiklet siparişi oldu o zaman sorun oldu. Ben de banka ödemesi yolunu seçtim ve mail attım hemen. Bakalım kaç tane yazışma olacak şimdiden.

@mustafa ç İndirimi takip ediyorum günlerdir ama bana da biraz gazel okuyorlar gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@skywagon kart limitinizde sorun yoksa fiili olarak para çekme işlemini kargolamaya yakın çekiyorlar

@Dogannn çok iyi duruyor bedende sıkıntı olmaması güzel beyaz diye söylüyorum bol kirletmeler :)

@alpyese
Siparişi alamadılar maalesef. Bir önceki siparişi aldılar ancak bisikletin siparişini alamadılar. Sürekli change payment method deyip durdu.

@skywagon hayirli olsun simdiden bizde aylardir bekliyoruz ama olumlu olmak lazim. Ayakkabi 42 numara ben normalde 41 giyiniyorum. Bir numara buyuk aldim ve tam oldu. Bisiklet uzerinde daha kullanmadim ama ayagimi sikmiyor ve tam olarak ayagina oturuyor yan baglama kilidi cok kullanislı bunu cok begendim. Daha once hic kilitli pedal kullanmadim ve bu benim ilk ayakkabim o yuzden cok karsilastirma yapamiyorum ama decathlonda denedigim shimano R065 den kat ve kat daha rahat bunu ictenlikle soyleyebilirim

@skywagon anladım şimdi birkaç arkadaşa daha olmuştu bu durum tekrar tekrar deneyerek çözdü ler sanırım yada canyonun bir mantık dışı daha hareketi siparişten soğutma :)

Geri