Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@leCandas @Sadettin Z. nette araştırınca ultimate endurace farkının konfor açısından az olduğunu - ki konfor çok önemli değil benim için , seneye triatlon niyetim de olacak gibi- gördüm , bir de beklemek istemedim :D bakalım gelsin de deneyimleyeceğiz artık

Scudo
@emrah sökmenberk ya resmen şok oldum böyle birşey kesinlikle beklemiyodum şu anda saygı duydum RESPECT:tskler: pisikiletide yollasalar iyi olacak

@alpyese ya aslında siyah istedim ama benim numaradan yokmuş :D mecbur beyaz oldu benim pedallarda beyaz zaten takım oldular :) bide anlamadığm şey ben şimdi iptal etsem siparişi ne olcak ayakkabı yanıma karmı kalıcak :D

@Dogannn kredi kartını nasıl olsa girdin bir kere, öyle bişi oldumu çekerler illa ki :)

@Erdal YILMAZ teşekürler :)
@alpyese yani bilmiyorum nasıl olcak ama mutlu etti yani beni tam kendinden soğutmuştu beni tekrardan içimin ısındığını hissettim :D

@K.Bahadır Usta evet oran orantı farklı olunca mecburen özel ayarlar gerekiyor boğaz kısaltma yada uzatma, kollar uzun olduğu zaman küçük kadro illa ki sıkıştıracak :) bisiklet gelsin bende eklerim değerlerimi :harika:

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
@Dogannn normale göre kaç numara aldın ve denedin mi nasıl ?

@alpyese daha denemedim kargo eve geldi resimleri annem çekmiş :D normalden 1 numara büyük aldım 41 giyiniyodum 42 aldım inşallh olur olmazsa satıcam :D
teşekürler kerem :)

Bu videodaki hersey cıkıyormu yaw kutudan :D Aklimda deli sorular canyon kullanıcılarına imrenmiyor değilim :) Bakalim bize de nasip olucak mi.

@K.Bahadır Usta Canyon müşteri hizmetleri bu konuda çok yardımcılar. Benim siteden ve ölçülerden bakıp XL'a karar verdiğim bisikleti L kadro ile değiştirttiler.
1.85 boyundayım bacak boyum 90 yanlış hatırlamıyorsam, Canyonun site 89 yazınca L, 90 yazınca XL öneriyordu bana :)

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
UPS aradı noterden vekalet çıkartmanız lazım yetki için sorun olabiliyor dedi , ben yetki belgesini notersiz direk imzalayıp göndermiştim UPS e sabah , 1500 Euro altında dedim ve ısrar edince tamam şimdilik çıkarmayın dedi , daha önce kargoyla bisikleti gelen arkadaşlarda böyle bir durum olmuş muydu ?

@itsaboutyou 1500 euro nun altı icin bende istemediler. kendilerinin bir vekalet yazısı var onu doldurup imzalayıp mail atmıştım. fakat ups te işler yavaş ilerliyo her adımda aramıştım ben anca öle hızlandırdılar. ups ten evime gelmesi (zırt pırt aramama ragmen) 4 gün falan sürdü.

Geri