Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Sadettin Z. Gecenlerdede bole olmustu ben yine bu konu altinda bir resim paylasmistim gerilere giderseniz gorursunuz oradada nisan sonu gorunuyordu bikac gun sonra duzelttiler ve ocak sonu yaptilar buyuk ihtimalle yine ayni olay oldu

@Erdal YILMAZ aynen katılıyorum ilk başta Türkiye'den alayım dedim 58 kadronun üstünde bisiklet bulamadım her yeri aradım...Bana 56 kadroyu bile kakalamaya çalıştılar ''bu sana olur, valla oldu, al sen bunu kaçırma'' gibi satıcı sözleriyle çok karşılaştım...Fiyatlarda karbon kadro deyince 4000 tl den açıyorlar üzerine birde full 105 set ve aksium jant varsa 5000-6000 arasına geliyor...Oda bu karmayı denk getirebilirsen...Şimdi düşündüm de siz bekleyin Canyon'ı en azından emin olun arkadaşlar beklediğinize değecek...:srnsml::ssrtcbya:

@alpyese o pasta o yazıyı sonuna kadar hak ediyor :harika::harika::koptum:

iptal ettiğim 3 siparişten sonra 22 kasımda girdiğim siparişe bugün onay maili geldi. siparişi verirken şubat sonu gözüken teslim tarihi mart ortası olarak yazıyor.
bu arada bike guard ı da ücretlendirmişler. ben de durum bu şekilde.

Şimdi kim olduğunu hatırlayamadım ama buradaki arkadaşlardan biri campagnolo zonda almaktan bahsediyordu. Eğer almadıysa Merlinde iyi indirim ve beleş kargo var. Ucuz olan campagnolo, pahalı olan shimano uyumlu.
image.jpg image.jpg

@Abdllh evet ben alıcaktım ama shimano neden farklı fiyat olmuşki 1 hafta once ikiside 820 tl idi şimdi shimano olan indirimli fiyatı 890 tl campagnolo olanıda 813 tl anlamadım bu işi :confused:

Avrupaya vizesiz giriş söz konusu. Eğer gerçekleşirse gidip almak daha uyguna gelebilir, üstelik Koblenz ili gezilmiş olunur.

Sunexpress ~400TL'ye gidiş dönüş uçak bileti satıyor, Frankfurta. Oradan Koblenz 120km, trene binmek gerek.

Eğer yerinde alınırsa 1500€ sınırıda ortadan kaldırılmış olur. Üstelik bir kişi iki bisiklet alarak vergisiz TC sınırını geçebilir ve faturasıyla vergi iadesi alabilir.

Canyon Türkiye için fiyatları Euro'dan Dolar'a çevirdiğinde kazık yedik diye lobi oluşturan ve fiyatların artırılmasına sebep olan Canyon kullanıcıları; yine kazık yemiş olacak

ve bu kazık öncekinden çok daha büyük olacak.

Canyon kullanıcılarının yeniden lobi faliyetlerine başlanmaları, Canyon'la konuşup TC vatandaşlarına yerinde bisiklet satılmamasını veya AB ile görüşüp vize muhafiyetine

engel olmaları veya saraydakini ikna edip AB'nin bu teklifini reddetmesini sağlamalılarki kazık yemesinler.

Uzun zamandır, yıllaraca üzerinde çalıştığım Almanca pratiği için Almanya'ya gitmek istiyordum. İnşaallah kalkarda hem bisikleti alırım, hem pratik yaparım.

http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2011/09/11/22/72443-3-4-fe971.jpg

@osiosborn hocam o bir hayal öyle bir şey olmayacak :) vizesiz olsa bile çok uzun bir süre sadece belli iş adamlarına doktorlara vs vs. halka açılmasını biz göremeyiz canyon için hele hiç beklemeyin

bu arada dün babam canyon daymış işler yolunda gözüküyordu dedi :)

@osiosborn

Yolcu muafiyetleri, bir kişinin sadece bir adet bisikleti ücretsiz olarak getirebileceğini söylüyor.

Sayfanın en sonunda bahsettiğim madde mevcut.
(link)

@Dogannn pederin üniversiteden arkadaşı canyona çok yakın oturuyor da bişeyler almak için gitmiş fabrikaya dün :) dedim bir aeroad alaydın :)

Ben de ultimate cf sl 7 ye çevirdim siparişimi cuma , 7 aralık tarihine kandım :)

@itsaboutyou hadii yaaa hadi hayırlı olsun ama ultimate uzun sürüşlerde eccük adamı yorar daha sportif. gerçi herkesin tercihi farklı :D 7 gün sonra şimdi kargoluycaklamı pisikileti.. :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Dogannn zaten 2 si arasındaydım baştan beri biran ultimate çekti :)

7 aralık yaıyor ama biliyosun geçen hafta da az daha gidiyordum almaya son dakika iptal ettiler :)

@alpyese small tercih ettim ultimatede , xs fazla agresif olurdu diye düşündüm

Geri