Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Allah allaah bu pişkinlik nedir canyon'da... Şaşırıyorum. Let me now nedir? Yalnız baskınlığınız çok iyi.. :) Bi' silkelensinler..

Alın size cevap daha çok bekleriz bu malları biz.

Hi Candas, I took a look into the system and spoke with responsible persons. We will send the confirmation, asap. But I cant tell you, when it will be. According to our system, the date is updated, already. The expected shipping date is in the week of the 21st of March till 25th of March, which is a realistic date. This is all Info I can give to you. Best, Fabian.

İlk confirmasyonu 02.09.2015 tarihinde siparişimden bir kaç hafta sonra aldım, ve adamlar bana bisikleti nisan başında göndereceklerini söylüyorlar. Tabiki bu tarihte yalan

Bu yazıyı okuyan herkes bence şu saatten sonra ve gelecek sezon için Canyon almayı düşünmesin, 3-5 kuruş daha verip başka bir bisiklet alın, zaten istesenizde alamayacaksınız boşuna kendinizi kandırmayın.

@leCandas abii bu adamları gerçekten anyamadım nasıl olucak şimdi :( iptal ettinmi siparişini?

Süper yüzsüz bu adamlar ya , bana da hediye verdiler ama iptal edebilirim mart derlerse

• Beğen
Tepkiler: bua
Şaka gibi ya :koptum: eminönündeki zenciler misali gözlük vereyim sana kusura bakma diyor

Oakley fuelcell

Dosyalar

• gözlük.png
    gözlük.png
    4,8 KB · Okunma: 44
  • Beğen
@Dogannn Ne saçmalıyorsun falan diye bi giriş yaptım, bu koşulda bana büyük bir indirim yapın shipping ödemeyecem o zaman dedim.

Akabinde gözlük verelim dedi, bende istemiyorum bu pedaldan ekle dedim, direk ok dedi.

Muhtemelen ne bisikleti ne pedalı hiç bir şeyi göndermeyecekleri için kafalarına göre ekliyorlar :D

• Beğen
@leCandas hahahah :D ya bende bugün sordum bak dedim shipping date 30-04 arasında bi değişiklik yok demi dedim bu tarihlerde göndereceksiniz dedim demi? fabian da dediki umarım bisikletinizi göndereceğiz :D aha sıçtık dedim bende :D

• Beğen
Kalaylamadan 2 dk sonra order confirmation geldi fakat bisikleti zamlı fiyattan yazmışlar bende şu konuşmamızı gönderdim, düzelltireceğim

"Hi Candas, I spoke with my surperior and we can keep the old price which was € 2.184,04 and in Dollars USD 2.412,76. The current price on the homepage is USD 2.539,00 so we will cancel the current order, create a new one in size L with the price of USD 2.412,76. Do you agree with that?"

Arkadaşlar takip edemediğim için sormak istedim. Size verilen veya sizin satın alırken gördüğünüz sevk tarihleri geçti mi?

@Erdal YILMAZ benimki 30 kasım 4 aralık arası daha geçmedi o yuzden ben adamlara bisey diyemiyorum bekliyorum bakalım harviden o aralıkta yollayacaklarmı?

@Dogannn

Örnek olması açısından yazıyorum yanlış anlaşılmasın. Tarih geçmediyse eğer sürekli mail atmanın bir manası yok. Sonuçta tarih geçse bile ufak bir firmadan söz etmiyoruz, ortada bisiklet yoksa para iadesi yapmak zorundalar.

Bu konu biraz şikayetvar.com sayfası halini almaya başladığı için sormak istedim. :D

@Erdal YILMAZ sıkıntı siparişi vereli 2-3 ay olmuş ama henüz bazı arkadaşlarımıza shipping date in gelmemesi bana cuma günü daha yeni geldi. biz o yüzden sürekli mail atıyoduk yada atıyoruz cuma günü bana geldi ve ben mail atmayı bıraktım sadece bugün bi değişiklik varmı yokmu onu sormak için. herkezde shipping date olsa zaten kimse bukadar yüklenmiycek. :harika:

komplo teorisi kurmak istemiyorum ama inş ayrıcalıklı/öncelikli ülke kavramı yoktur canyon da, avrupada yaşayıp satın alan birilerini aradım forumlarda ama şikayet eden bulamadım, ya biz tezcanlıyız ya avrupalı kullanıcılar çok sabırlı yada canyon bizim ülkeyi arka plana atıyor... :) benimde 30kasım-4 aralık ilk order confirmation da ama değişiklik yaptım üzerinde ve yenisi hala gelmedi.

@alpyese Ben sizi rahatlatayım, ben de sipariş için sordum Romanya için. Durum tamamen aynı. Ben sitedeki tarihlerin doğruluğunu sordum, Romanya'da yaşıyorum diyerek, cevap şu an hiçbir kesin bilgi veremiyoruz şeklinde.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Geri