Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Ne güzel haberler bunlar hayırlı olsuun :)

Scudo
@Dogannn arkadaş gidip alacaktı haftaya , yani öyle planlamıştık tahmini , şuan zaten almanyada iş için , aslında şimdi gidebilse uçak bileti parasından da yırtarım :)

bu arada yine hata var konfirmasyonda , aksesuarlar ve vergi dahil 1530,8 Euro dediler dün , bugün gelen konfirmasyonda yine aksesuarlar ve vergi dahil 1308.9 euro , ne sistemmiş arkadaş

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Ufuk Demirtürk teşekkürler , 16 kasımda vermiştim bu son siparişi , ama 22 eylülden beri bisiklet almaya çalışıyorum canyondan :)

@Dogannn sağol, xpresso 2 en uygunu ile başlayalım dedik, bakalım time dan shimano yada look vs geçermiyim bilmem seversem daha üst xpresso'larada geçebilirim... :)

@itsaboutyou önde giderken en sona düşmek bu olsa gerek :) hayırlı olsun diyorum ama para tam çekilmeden hiçbirimize hayırlı değil şuan için :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou ve bua
@alpyese çok sağol , 15-20 güne burası gerçekten canyon kullanıcıları klubü olacak inanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bua
Bu firma tam bir şaka , bisikletim satılmış ve yanlışlıkla order confirmation göndermişler

@Dogannn ben de şaka sandım , extra indirim yapmazlarsa iptal edicem siparişi

nasıl yani; size ayrılan bisiklet mi başka müşteriye satılmış o_O

@itsaboutyou mutlakaaa hakini ara bole sacmalikmi olurr baya bi indirim yapmalari lazim adamlara diret ..

Bence sana 2016 modelini suanda aldigin paraya vermeliler bunu diret adamlara

@bua tam olarak böyle , bu kadar beceriksizi bir araya nasıl toplamışlar anlamadım

Geri