Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

o konuda kararlılığınız kesin zaten, uzun zamandır zondadan başka bir isim duymadım hiç :)
hatta benim için scirocco veya fulcrum 7 bile yeterli :) ki onlar da mavic aksium'dan çok farklı değiller. scirocco ile zonda'nın örülüşü hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Scudo
@Dogannn sağol , wiggle de türkiye'ye free delivery vardı verdim siparişi ordan.

• Beğen
Tepkiler: bua
@itsaboutyou hımmm free shipping heee du bende bakiim biii ama merlin de daha ucuzdu sanki hatırladığım kadarıyla bide sen hangi bisikleti almıştın şimdi?

beyler merlin i es gecmeyin jant setinde ii fiyat merlin dedir genelde. oda free delivery yapar...

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
:D geçtik biz bu aşamalardan ... elektronik evans ta ucuz jantlar merlinde... diger siteler genelde bu iki siteden pahalı oluyor... araştırmadan almamak lazım...

merlin'de ne var ne yok indirimde vallahi %40 lık güzel ürünler var neden ki acaba, nasıl da çekiyor kendine :)
hayırlar olsuun @itsaboutyou, biliyorsunuz fotoğraf bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
Campagnolo Zonda almış, kullanmış ve Bisiklet değişimi nedeniyle satmış birisi olarak yazayım. Fiyatı, ağırlığı, kalitesi, performasına göre "bence" muadili olmayan nadir jant setlerinden bir tanesidir. Freehub sesi güzeldir. Sizi sizden alır.

1550 gram. ağırlığa sahip. 320$ civarında bu kalite de bir ürün. 100 kg üstünde bir kullanıcıyı taşıyacak yapıda. Daha fazla yazmıyorum, sanırım anlaşılmıştır.

90 kilo olan bende sorun yok o zaman :) teşekkürler bilgiler için arkadaşlar.

Sabah 10:30 verdim siparişi merlin'den , saat 12:30 da kargoya vermişler , canyon azıcık utansın :D

@Dogannn benim pedallar 6gün :)ptt bölgesel olarak bazen hızlı bazen yavaş

Oyy Time mığ :asik:

Geri