Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@leCandas Sen başkasın bambaşkasın... bildin mi :) gri kadroya siyah çok yakışır ama iyi bir siyah jant bulamadım henüz mavic ler dışında campy lerde yok varsada ksyrium lar kadardır...

• Beğen
Tepkiler: leCandas
Her şey proje için 3 aylığına Stockholme gitmemle başladı, kaldığım süre boyunca kullanmak için BTWIN TRIBAN 520 aldım.
Dönünce de duruşpozisyonundan kilosuna kadar her şeyine taktığım 3 yıllık emektar şehir bisikletimi 500TL satmamla bisikletsiz kaldım (4 ay önce)
Düşündüm taşındım ve bütçemi 2000TL olarak belirledim devamında olaylar aşağıdaki gibi gelişti
1- 2000 veren 4000'de verir
2- buna 4000 vereceğine güzel ikinci el bul onu al
3- kadro yoksa kışı bekle millet o zaman satıyor, kışın bulursun ikinci elini
4- şimdi hespi indirimde boşver 2. eli 5000'e alırsın sıfırını
5- 105 ile ultegra arasında çok fark var bence biraz daha koy ultegra al
En sonunda olan: YETER ULAN! diyip Canyon aldım :D

@leCandas hahahhaha aynennn bende max 3000 bütçe koymuştum bisiklet araştırıken yol bisikleti hakında bişeyler öğrenmeye başladım yok jant setidir yok ayna koludur yok grup settir derken en son cube paleton almaya karar verdim bisikletçiye gittim bisikletçi yavşak çıktı nalet olsun dedim size para kazandıracağıma dışardan alırım dedim ve canyon maceram başladı :D ve pütçede arttı tabi paralel olarak :D

• Beğen
Tepkiler: bua
@Dogannn
Anlaşılan Canyon da "yavşak" çıkmış.:koptum:

@Abdllh daha yavşak çıkmadılar dedikleri tarihte yollamazlarsa yavşak çıkıcaklar ama ;)

@Abdllh parasından haber ver aynı özellikte focus scott giant vs al bakalım buradan kaç para... :) varsın bekleyeyim

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@leCandas ne diyeyim... Mesajları okuyan ne firmaymış bu kadar uzattı falan anlaşılıyor ama hesap kitaba gelince iş başka

vallahi Doğan bey öyle bir çekiyor ki o tasarım beni kendine saplantılı aşık psikozu oldum gibi :) otobüste gözlerim emniyet şeritlerinde ve orada bir canyon hayal ederler üstünde ait oldukları beden bulunan :) -da işte çekinmiyor değilim karbon'dan her ne kadar teknolojilerine son derece güveniyor olsam da; çünkü bir karbon kadroya daha önce dokunmadım bile. geçen trafik ışıklarında durmadan önce aynakol vitesini küçültmüştüm ayarı biraz kaçıktı zaten üşengeçlikten bakmadım hiç idare ediyor diye, otobüsün arkasına dayanayım diye hızlı bir kalkış yapayım dedim ve 1 saniye sonra kendimi asfaltı öperken buldum :) arttıcı ile dişli arasına sıkışmış zincir dolayısı ile hareket etmedi bisiklet ama ben ettim :)

ve bu arada RR21'iniz de hayırlı olsun diyebiliriz Alper beyle konuşa konuşa olacak olabilir ilerde :) baksanıza Alper bey'e nasıl giriyor zihne ''5000 veren onu da verir'' diyerek :) ki ister istemez hak vermiyor değilim, canı çekmez mi insanın şimdi olmazsa 3-4 ay sonra dürter aklını vallahi :)
@Dogannn @alpyese

@bua geçmiş olsun böyle şeyler ihmale gelmez can taşıyo bu araçlar.. ben zonda nın yukarısına çıkamam benim için gayet yeterli bence.. ;)

ufak kaza ile 2 mesaj birden aldım o gün bisikletim vasıtasıyla :) birincisi tam dediğiniz gibi; ''asla ihmal etme bakımı''. ikicisi ise giyim konusunda geldi. şuana kadar ilk selesine oturduğum andan beri hiç eldivenimi kaskımı ihmal etmedim, sınava yetişmek için zihnim doluydu eldivenleri giymeden çıkmışım 10km sonra farkettim :) ve sonrası yumuşak doku zedelenmesi :)
ciddi değilim tabii kendisini bilir herkes ne de olsa mesela bana zonda bile fazla, ihtiyaç değil :) ama yine de şöyle jantlarınızı kuşattığınız ve buluştuğunuz zaman buraya gelecek fotoğraflar da çok keyifli olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Sayenizde ben de bir jant seti alıcam sanki ne zaman bişey araştırmaya başlasam 1-2 güne kendimi wiggle sipariş ekranında buluyorum:D:D

Bisiklette eksik kusur yok ama bakalım daha benim gümrük işlerim var. Umarım sıkıntı çıkmaz, hoş geldiğinde Rusya ile savaş halindede olabiliriz :(

• Beğen
Tepkiler: bua
@itsaboutyou 7.0 sl in tek kusuru bence cantlari onuda degistirdinmi ust sinif bi bisiklet olucak 9.0 alacagima gumrukle ugrasacagima 7.0sl alip (inslh gumruge takilmaz) canti degistirdiginde 9.0 dan daha iyi bi bisikletin olmus olur :)
@leCandas malesef oyle savasmasakta zor gunler bizi bekliyor dogal gaza zam ihracata darbe ekonomik olarak zor duruma dusurecek bizi

• Beğen
Tepkiler: bua ve itsaboutyou
@alpyese Jantları öyle dile getirdiniz ki, ben bile yaklaştım jantlara, bu gidişle Doğan bey de alır diye düşündüm :)

Geri