Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@mustafa ç ya sen şimdi comfirmation ı bekle her geciken haftada birşeyler iste normalde 2 iş günü içinde yollamaları gerek.. ;)

Scudo
Ben çıtayı bir adım çıkardım Fabian a 2kg kuru baklava 1kg türk kahvesi 2paket çifte kavrulmuş lokum gönderdim benim siparişi öne taşısın diye, sonra dedim ona at 3-5 eşantiyon bişi :D keşkee

@alpyese ben direk istedim onlarda tamam dedi :D keşke direk pedal isteseydim nerdeyse aynı paraya gelicekti :D haha

@Dogannn O kadar olacağını zannetmiyorum, ben daha istemeden size çanta yollayalım dediler. Bende çanta istemiyorum onun yerine suluk kafesi ve suluk falan yollayın dedim, hemde total daha ucuza geliyordu ama direk olmaz dediler :(

Üç beş kuruş umrumda değil, zaten bir bisiklet için 8-9k'yı gözden çıkardıktan sonra suluk olsa ne olur olmasa ne olur :acpsnr: yeterki gelsin şu bisiklet

@leCandas aynenn bende ayni fikirdeyim hediyeler cok umrumda degil artik gelmesi gerekk...;)

ah doğan bey vallahi yapıştırırım hiç ama hiç düşünmeden endurace'i :)
08ca28c81fd93dca41113f2229588.jpg @Dogannn

@bua aluminyom kadro ultegra set... bence 100 dolar fazla ver cf 7.0 al tmm 105 set ama emin ol sürüşü senin alacağın bisikletten daha iyi olur ;)

@leCandas senin bisiklet cf 9.0 di2 demi? öyle hatırlıyorum çünki
ENDURACE CF 9.0 DI2

• Beğen
Tepkiler: bua
aslında aynen cf'nin hem renklendirilmesi olsun hem kadrosu olsun daha çok çekiyor beni ama öte yandan da ultegra çekiyor :) -ki aslında vites sistemini çok önemsemiyorum da-
bakalım şu benim gariban triban'a yeni 4cm'lik boğaz alıp jantlarını değiştireyim -tabii uygunluk konusunda sorun çıkartmayacaksa, onu araştırmadım daha :)- yaz sonuna kadar idare edebilecekse beni beraberce turlarız onunla bagajlı bagajlı :)
sonra sonbahar ortasında 2017'lere de bakarım nasip olursa cf'den daha çekici olursa ona yönelirim :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
outlet bisiklet aldım , parasını ödedim ,gidip ordan teslim alıcam dedim ama hala haber yok , gidip kapıya dayanacağım sonunda :)

@bua hadi hayırlısı olsun ozaman :) bence kadro gurup setten daha önemli 1 kere alıyosun kadronu diğer aparatlarını herzaman değiştirebilirsin ama kadroyu aslaa :D
@leCandas senin en çok cantlarını merak ediyorum bisikletin bi gelsin onları incelicem :D
@itsaboutyou iptal etmekle tehdit ed :D

• Beğen
Tepkiler: bua ve itsaboutyou
@Dogannn benim ilgimi DT swiss RR21 değilde mavic ksyrium PRO EXALITH SL WTS çekiyor, ultimate slx lere koyuyorlar, Gri kadro ile siyah jantlar çok iyi durur ama fiyatlarıda güzel :)

@alpyese DT swiss RR21 nın wiggle daki fiyatı 754 dolar neymiş bu bee :D mavic biraz uçuk yanlız benim bisikletimle nerdeyse aynı fiyat :D

okadar profesyönelliğe gerek yok çoluğumun cocuğumun rıskını bir janta yatıramam :D

@Dogannn yakınlar aslında çok uçuk değil 2100-2200tl RR21 ler Krysium SLE 2600-2700... :)

@alpyese yaa zaten ikisinide almam benimki sadece merak benim alabileceğim max. jant zonda başkada bişey alamam :D

eşim öldürür beni bi janta okadar para verirsem eve almaz :D

• Beğen
@Dogannn bisiklete 5000 veren yeri gelir onuda verir :)

• Beğen
@alpyese tmm işte ben toplam limitimi bisiklete harcadım sadece 1000 tl lik bi limit kaldı o limite hem ayakabı hem jant sığdırmam gerek :D

Geri