Ben çıtayı bir adım çıkardım Fabian a 2kg kuru baklava 1kg türk kahvesi 2paket çifte kavrulmuş lokum gönderdim benim siparişi öne taşısın diye, sonra dedim ona at 3-5 eşantiyon bişi keşkee
@Dogannn O kadar olacağını zannetmiyorum, ben daha istemeden size çanta yollayalım dediler. Bende çanta istemiyorum onun yerine suluk kafesi ve suluk falan yollayın dedim, hemde total daha ucuza geliyordu ama direk olmaz dediler
Üç beş kuruş umrumda değil, zaten bir bisiklet için 8-9k'yı gözden çıkardıktan sonra suluk olsa ne olur olmasa ne olur yeterki gelsin şu bisiklet
aslında aynen cf'nin hem renklendirilmesi olsun hem kadrosu olsun daha çok çekiyor beni ama öte yandan da ultegra çekiyor -ki aslında vites sistemini çok önemsemiyorum da-
bakalım şu benim gariban triban'a yeni 4cm'lik boğaz alıp jantlarını değiştireyim -tabii uygunluk konusunda sorun çıkartmayacaksa, onu araştırmadım daha - yaz sonuna kadar idare edebilecekse beni beraberce turlarız onunla bagajlı bagajlı
sonra sonbahar ortasında 2017'lere de bakarım nasip olursa cf'den daha çekici olursa ona yönelirim
@bua hadi hayırlısı olsun ozaman bence kadro gurup setten daha önemli 1 kere alıyosun kadronu diğer aparatlarını herzaman değiştirebilirsin ama kadroyu aslaa @leCandas senin en çok cantlarını merak ediyorum bisikletin bi gelsin onları incelicem @itsaboutyou iptal etmekle tehdit ed
@Dogannn benim ilgimi DT swiss RR21 değilde mavic ksyrium PRO EXALITH SL WTS çekiyor, ultimate slx lere koyuyorlar, Gri kadro ile siyah jantlar çok iyi durur ama fiyatlarıda güzel