Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@bua
Ben doğa aşığı bir insanım. Sevdiğim ortama en uygun araç da dağ bisikleti. Mesela haftasonu için amacın şu fotoğraflardaki zirvelerse, aracın da dağ bisikletidir :)
Bu arada bir de ucuz yollu yol bisikletim var. Onu da cyclocross moduna çeviriyorum kış için.

http://www2.pic-upload.de/img/28808822/IMG_9436.jpg

Scudo
çok hak veriyorum Soner bey, kendimi bildim bileli doğa ananın karnına atmaya çalıştım hep kendimi, selam vermeden geçmedim ağaçlara, dinlemeye çalıştım şiirlerini. doğanın özündeki her şeye hürmet ettim hep; fakat gelin görün ki bir türlü sevemedim dağ bisikletlerini :) kendimdeki bu tezatlığa şaşırıyorum hep :)
doğayı kucaklamak için dağ bisikleti kullanan kişileri çok seviyorum, samimiyet hissediyorum derinden; fakat doğanın içinde yarış düzenlenmesinden de bir o kadar hazetmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@bua
Çok haklısınız. Mesela çocukken rallilere bayılırdım ama yaş ilerledikçe motorsporlarının çok da masum olmadığını anladım. Neyse konu dağılmasın, saygılar efendim.

• Beğen
Tepkiler: bua
11.11'den faydalanmak için aliex'te kendime sepet hazırlıyorum alacaklarım
1- Cube Şort Siyah (link)
2- Kışlık Eldiven (link)
3- Askılı ve Askısız Movistar Yazlık Forma Takımı (link)
4- Askılı Movistar Kışlık Forma Takımı (link)
5- Gözlüklü RockBros Kask (link)

Bonus Türkiyeden
1- Topeak Sele Altı Çanta (Yurt dışı daha pahallı) (link)

Dışarıdan bakınca deli gibi gözüküyorum artık her şey var bir tek bisiklet yok :eek:

@leCandas aynennn bende senin gibi hissediyorum dereyi görmeden paçaları sıvıyoz resmen..

@leCandas ya aşağıdakinden bende alıcam sen araştırdınmı kalitesi filan nasıl sonuçta çin malı dandik bişey değildir umarım bide rengi mormuş bunun haberin olsun resimde siyah görünüyor.
(link)

@Dogannn orjinal forma rengiyle aynı zaten siyah değil koyu lacivert movistar

@itsaboutyou hocam teşekür ederim yorum yanıt için,dedğiniz marka modelide alma durmum vardı sürekli alayımı almıyayımı diye gitim geldim,son olarak mavci krsyum aldım geçtim çok teşekür ederim,şu an uzun kışlık tayt arayışındayım f/p ürünü arıyorum yine yurt dışından

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Dogannn valla elimde 1 adet çinden gelme bir forma var fiyat aralığı 20-25$.. 2 tanede btwin den alınma 35-40tl lik forma var. Btwin formaları çok hızlı kururken çinden gelen çok daha uzun sürede kuruyor bide ter kokusunu hapsediyor, o yüzden bakış açım pek sıcak değil ama tecrübe etmeden de kesin birşey dememek gerek :)

@alpyese tebriklerrr.. Az kaldi bisikletine ulasmaya :) Ama bende hala tik yok... Daha comfirmation bile gelmedi bana. Yani siparisi verdigim gunki otomatik mailin disinda bana daha herhangibirsey gelmedi.. :( beni sildiler heralde:)

@Dogannn banada son beklediğim confirmation gelmedi ama para çekme talebinde bulunmuşlar demek oluyor ki bir şekilde işlemler ilerliyor

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@alpyese aynenn zaten siz olmasaniz ben hiç bisey yapmiyolar sanicam en azindan sizin ilerleyisinizi gorunce bende umutlaniyorum:)
@itsaboutyou her seferinde oyle demiyolarmi :) ben ceo larinin vermis oldugu 2 haftalik sureyi bekliyorum o surede bitince yazmaya baslarim heralde :)

• Beğen
Tepkiler: bua ve itsaboutyou
Geri