Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@alpyese

Acikcasi henuz bende time pedal yok ama alacagim ilk sey time 10 yada 12. Tek dezavantaji dediginiz gibi kalleri biraz daha cabuk bitiyor. Alirken yaninda zaten bir cift geliyo bi ciftte extra alicam. Sonra zamanla merlinden falan siparisim oldukca kal alirim cok sorun deil bence. Ayrica diz sagligi icinde time cok iyi cunku saga sola asagi yukari deisik bi esneme sistemi var.

Scudo
@sinobjk o zaman şimdi time zamanı :) bütçe hesabı yapıp bir model + kal alayım, kaller her ayakkabıya uyar sanırım

@Dogannn Kask çok güzel gözüküyor bence, 11.11'de süper indirim olur mu acaba :)

Gençler Canyon'da işler iyice karışmış durumda. Geçenlerde zar zor ulaştığım Chat programında karşıma gelen servis elemanı yarım yamalak İngilizce'si ile "bekle" diyerek çemkirdi bana. Gerisini siz düşünün artık.

@alpyese bu time'ın kerameti nedir baya muhabbeti döndü :) ben look keo 2 max blade aldım ama takacak bir bisiklet yok

• Beğen
Tepkiler: bua
arkadaşlar burda sizlere bir soru sormak istiyorum konu açtım gerçi ama pek yanıt alamadım,yol bisikleti ayakabısı ne tavsiye edersiniz yurt dışından alıcam,mavic krsyum önerirmsiniz acaba

@itsaboutyou ilk dikkatimi hafifliği çekmişti ama Sinan ın söylediği ve daha sonra videolarda gördüğüm kadarıyla takıp çıkarma olayı diğer pedallara göre daha kolay ve hızlıymış bende deniyeyim dedim :) fazladan bir çift kal ile Xpresso 2 aldım

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@leCandas evet kaski beyendim bende ama tek beden olarak geliyo iyice arastirarak almakta fayda var.
@Deniz Baklacı onceden hergun darlardim canyonu ama 10 gunden beri hicbirsey yapmiyorum iyice b..nu cikardilar yani.. Dolarda yukseldi zaten ne olucak bakalim.. :(

@itsaboutyou şık duruyor prada, gucci tarzı modele benziyor uç tarafından dolayı hafif kramponluk da var :) tamamen delikli yapısı avantaj noktası sanırım kaça aldın acaba ?

@alpyese evet görünütüsü çok güzel , canlı görünce daha da beğendim. 100 euro ya Bike24 den aldım.

@itsaboutyou geldimi ayakkabi acaba ? Şu yuzden soruyorum ayakkabi icin ek gumruk vergisi aliniyor artik diye bi muhabbet var. Cin den gelen ayakkabilar yuzunden kdv arti ek 70 lira gibi bi rakam alinir diye duydum. Dogruluk payi varmi merak ettim ?

Bişey sorabilirmiyim bu canyon lar yaklaşık kaç günde elimizde oluyor :)

@M.Furkan Kurt sitesinde genelde yazar aldığınız döneme göre değişir sipariş verirken bunu göz alarak veriyorsun, bazı arkadaşlar 1 ayda bazı arkadaşlar 2-3 ayda bizde 40gün oldu, sabırla bekliyoruz...
@Soner Közen konuya yazıp şuan elinde olan kişi sayısı az olunca fotoları sizden bekliyoruz pek tabi :)

şu dağ bisikletini canyon bile sevdiremiyorsa bilmem ne sevdirebilir artık :)

@sinobjk pedal ve ayakkabı birarada geldi ve evet gümrük vergisi ödedim , daha önce bir koşu saati almıştım toplam tutar aynı ama onda vergi çıkmamıştı

@sinobjk ek bir vergi gelmedi , yüzde 18 ödedim

Geri