Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
oy ağzınızdan bal damlıyor efendim :) 'yirim ben canyonu yalarun bile' :booo: :hhhhhh:
eve kargosunun geldiği hayalini kuruyorum kalbim pır pır çarpıyor; gerçek olsa sanırım 1 hafta kendime gelemem :)

@bua kötünün daha kötüsü her zaman var desene, şükretmek gerek :)

@sinobjk Sinan hep bi gaz hep bi gaz ateşe körükle gidiyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: sinobjk ve bua
tabii ki efendim istemenin sonu yok neticede; fakat Canyoncağızlar öylesine alımlı ki... :hhhhhh:
Sadi Şirazi'nin Gülistan'ındaki gibi;

Bir hastaya sormuşlar: ''Gönlün ne istiyor?''
Hasta cevap vermiş: ''Gönlüm bir şey istememeği istiyor!''
..:)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@bua eve gelecek kargonun bende hayalini kuruyorum hatta montajını yaparken hayranlıka saatlerce bisikleti keseceğim günler gelicek :D onların hayalini kuruyorum işlh seninde olur geldiği gün montajını yaparken beni hatırlarsın ;)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@sinobjk

Aynen ben alırken de ilgi alaka çok iyiydi. Temmuz 2015 sipariş vermiştim. İyi kurtarmışım. :D

@Dogannn oy hatırlamaz mıyızz hiiiç ^^
vallahi gelsin hayırlısıyla sizin de canyoncağzınız da kutu açılım videosunu, hiç olmadı resimlerini de bekliyorum :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Herkeze mehabalar,

Foruma yeni üye oldum ve birkaç aydır üye olmadan takipteydim. Gerçekten bu kadar aktif ve hoş görülü bir forumun Türkiye’de olması çok hoşuma gitti. Romanya’da yaşadığım için buluşma ve tur yazılarını kıskançlıkla okudum hep, umarım bende bir daha ki gelişimde sizlerle turlamak şansına erişirim.

Uzun süre ara verdiğim bisiklet sporuna 4 ay evvel kilo vermek (98kg den, 85kg’a düştüm) ve tekrardan forma girmek adına yeniden başladım. 2. el bir Trek 7.9 fx aldım ve toplam 896,37 km (Temmuz 26,64 km – Ağustos 142,76 – Eylül 230,31 – Ekim 449,90 – Kasım 46,76) yol yaptım.

Kendi kendime 1000 km ve 80 kg altı hedefini koydum ve bu hedefe ulaştığımda aşağıdaki bisikletlerden birini (inşallah) almak istiyorum;
(link)
(link)

Sipariş oncesinde burada bir bike fit yaptırıp, bana daha uygun olan kadroyu seçeceğim ama diğelim ki ikiside uygun olsa idi siz hangisini seçerdiniz. (Aslında bisiklerler nerdeyse tamamen aynı özelliklerde, sadece sahsi fikirlerinizi merak ettim. Birazda burada dil nedeniyle pek bu konularda sohbet fırsatı bulamadığım için içimi dökme fırsatı oldu bana :))

@alpyese gazliyorum ki bisikletler gelince hakkini verin bisikletin. O zmnda siz bizi gazlicaksiniz :)

@sinobjk kışın yatanlar havasını alacak zaten ben de durmuş durumdayım çıkmam gerek bu ara havalar kuru... evde diz,bacak,kalça, omuz güçlendirme şuan ki modum:)

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@K.Bahadır Usta Ultimate ve Aero duruş pozisyonu açısından iddalı bisikletler, bel şikayeti yüzünden memnun olmayanlar var. Eğer bu kadar yatık pozisyona alışık değilseniz endurance almanızı öneririm. Ama illa ikisinin arasında seçim yapacaksanız ben Aero alırdım, 8 kilo altında artık hafifliğin önemi olduğunu düşünmüyorum, kaldıki Aero zaten sürtünme kat sayısı ile bu kilo farkını kompanse eder.

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
Aldığınız aksesuarları buraya yazsanıza faydalı olur bence, misal sele altı çantası ve yeni bir kask almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?

aero tırmanışlarda cok üzer haberiniz olsun. aero düz yollar için dizayn edilmiştir. konfor cok önemli deil diyorsanız ultimate tercihi daha mantıklı olur.

@alpyese ama hala bize comfirmation gelmedi yani bizim bisikletlerin üretim planına alınıp alınmadığını bilmiyoruz.. o yuzden panik oldum.
@leCandas (link) dan aksesuarları alıyorum ben oradan çeşitlere bakabilirsin kask olarak onereceğim model (link) buna bakabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: leCandas
@leCandas geçen gün erdoğanlar dan XLC ayaklı pompa Pu S01 ve Cube mini cep pompası aldım, sele altı çanta bakıyorum şuan kaskım şehir bisikleti kaskı onuda değiştirmem gerek Trinity iyi bir alternatif diğerleri uçuk fiyatlı zaten Aeon ve Synthe...

Geçen bir arkadaş Sworks ün çakmasını aldı elime aldığımda ilk izlenim gayet tatminkardı orjinalini bilmiyorum ama hafifti baya ne iyi ne kötü diyebilirim

@Dogannn üretiliyordur bence

@sinobjk
evet şimdi Time pedal için yorum alalım,:) en düşük modelinden en yükseğine kadar yorumlar çok iyi, özellikle çok hafif olması ve ayakkabının kolay takıp çıkarılması olayına, fakat kallerinin çok çabuk ömrünü tüketmesini de birçok kişi dile getirmiş..

Ne yapmak gerek gülü seven dikenine katlanır mı diyeceğiz çünkü 110tl lik Xpresso 2 modeli bile 220gr ağırlığa sahip takıp çıkarma kolaylığını bilemiyorum tabi...

Geri