Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@alpyese evet ama hala o bile kesin tarih veremiyo hep bi olasılıktan bahsediyo :S

Scudo
@Dogannn benim bir acelem yok, hesaptan para çekilene kadar heyecanda yapmıyorum:) demişler kasım aralık bekliyecez artık... eksikleri tamamlıyorum iç lastik, ayaklı pompa, cep pompası, pedal, ayakkabısı, sele altı çanta

• Beğen
Tepkiler: bua
@alpyese Sen fiyatlarla oynamadan sadece kuru değiştirdikleri fiyattanmı alıyorsun?

benim bisiklet ben sipairş verdiğimde yaklaşık 2149€'du sonra 2250€ oldu. Ardından kur sapıttı 2250$ oldu ve en son 2540$.
Sen 2250$ lık fiyattan mı aldın?

Şaka bi yana neredeyse yarım yıl olacak sipariş ve teslim süresi

@alpyese aynenn beklicezz.. eksikleri bende tamamlıyorum hafta sonu ayakkabı alıcam decathlon dan kaskım eskidi kask alıcam falan filann aksesuar alma işlemi baya heycanlı hoşuma gidiyo bi yandanda şeytan beni dürtüyo jant işine gir zonda yı yapıştıırrr ama sonra once bi bisiklet gelsin diyorum kendimi firenliyorum...

@leCandas aynennn yaaa baya olucakk.. ben ocak ayı sonu gibi gelir diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: bua
@leCandas bende de aynı durum var , 1427 usd ilk fiyattı daha sonra 1599 usd oldu ve aradaki farkı gönderdim , acaba fazla mı gönderdim emin değilim şu an

@leCandas aynen öyle aradaki geçiş fiyatı, bilgi maili yollamışlardı onu kanıt olarak gösterdim.

@itsaboutyou sana siparişin hemen sonrası 1427$ sipariş verdiniz gibi bir bilgi maili gelmedi mi ?

@alpyese bende direk order confirmation var düşük fiyatlı , onu kanıt gösterince gönderdiğim 170 dolarlık farkı geri alabilirim belki

Arkadaşlar Canyon müşteri hizmetleri resmen göçmüş. 12 gün evvel çatlayan kadrom ile ilgili mail attım. Gelen otomatik mesajda en çok 2 gün içinde size döneceğiz yazıyordu. 12 gündür hiçbir cevap yok. Önceden böyle miydi? Hayır. 2 gün içinde mail manyağı yapıyorlardı adamı. Dün chat üzewrinden zar zor bir elemana ulaştım. Mailime baktı "evet kırık" dedi. Eeee sonuç ne yapmam gerek dedim. "Kendi sağlığınız için bu bisikleti kullanmayın dedi." Tamam da ne yapmam gerek dedim. Bizden mail bekleyin, sisten değiştiriyoruz, sıkıntılarımız var" dedi. Allah kurtarsın dedim. Ne diyeyim.

@Deniz Baklacı geçmiş olsun ama konudada konuşulmuş kadro kesin değişir ama bu mevcut durumda nezaman değişir soru o? tahminimce 3 aydan az sürmez hatta fazla sürer. tekrardan geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: bua ve ToroMir
@alpyese Vay arakadaş resmen pusuya yatmışın sen :) bende o esnada tekrar sipariş verip eskisini iptal etmeyi düşündüm fakat sonra kesin hata oldu yollayamıyoruz derler diye vaz geçtim.

@itsaboutyou Ben geçen kadro boyumu değiştirdim ilk siparişim XL'di onu L yaptırdım. Bunun için mevcut siparişi iptal edip yenisini girmeliyiz dediler. Önce zamlı fiyattan yapacaklarını söylediler ben çok ısrar edince ucuz fiyattan yaptılar. konuşma aşağıda, o parayı geri iste, keşke yollamasaydın!

"Hi Candas, I spoke with my surperior and we can keep the old price which was € 2.184,04 and in Dollars USD 2.412,76. The current price on the homepage is USD 2.539,00 so we will cancel the current order, create a new one in size L with the price of USD 2.41,76. Do you agree with that?"

Bu arada gelen son cevap, Canyon tamamen iptal. bilginize

Ben- "Hey are there any update, I even dont know my new order id right now, at least return my order id and customer id"
Canyon- "We are not able right now. I would like to but I can not do so. I have no information. Best Toby"

@leCandas hehe pusu demiyelim biliyorsun sipariş geçecektim bir şekilde ama kurları 1e1 sayacaklarını o sıra kimse beklemiyordu, fırsat o fırsat durumu oldu :) ah Toby ah sen bilmiyorsan kimse bilemez

canyondan ümide kesince bende eski KRON bisikletime bakım yapıp kullanmaya başladım.. :( eski bisiklete binmeye başlıyınca bisiklet aynen şunu dedi bana : 'yine bana kaldın demii...:cool:' off canyon off :eek:ops:

yaw biz cok ii zamanda almışız desenize. canyon a neler olmuş anlamak mümkün deil ben alırken bir sevgi bir hürmet sorma gitsin... Allah yardımcınız olsun beyler. bende bekliyorki canyonlarınız gelsin canyon kulubu grup sürüşü yapalım ama yaza anca gelirsiniz siz :)

Geri