merhaba arkadaşlar canyon bekleyenler kulübüne beniide ekleyin bende şuanda order confirmation bekliyorum geçen hafta çarşamba sipariş vermiştim bugün irtibata geçtim ve 2 gün içinde gelicek dendi bende hadi bakalım dedim beklediğim kara şimşek ENDURACE CF 7.0 SL yakında türkiye yollarını aşındıracağız işallhh Herkezee selamlar....
@itsaboutyou small size sizinki nedir? bide bişey sorucam simdi kredi kartından parayı provizyon olarak blokladı canyon ve bisiklet kargoya verilirken parayı alıcak bu adamlar acaba bu işlemde doların siparişi verğim anki kurundanmı parayı çekicekler yoksa kargoya verdikleri günki kurdanmı parayı çekicekler? simdi dolar düşüyo fazladan zarara girmeyelim
kargo ya verilir verilmez para kredi kartınızdan cekilir. bankanızda dolar üzerinden calısmıyorsa o günkü kurdan TL ye cevirir. internet bankacılıgından kredi kartı açık provizyonlardan görebilirsiniz.
@itsaboutyou bence sana tam olacak benim boy 174 inseam 79 bendede benimki tam sınırda kaldı umarım ikimizde rahatça kullanırız bide havale parası alıcakmı bankan senden? ona bakabildinmi?
@itsaboutyou aa iimiş sevindim ücret almamalarına aynen sürekli değişiyo tarih ben 1 ay once iletişime geçmiştim meteor grey rengi için ocak başı hatta şubata bile sarka bilir denmişti siyah renk içinde kasım ortası dediler ama meteor grey ile siyah şu anda aynı anda üretiliyo. bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor bakalım ne olucak sonumuz
@Dogannn bir değil bize on dedikleri on dediklerini tutmuyor çok iyi bir anlamamazlıktan gelme yetenekleri var, kadro yetiştiremiyorlar doğal olaraktan...
@alpyese ya siz bu dolar geçişinde düşük fiyattan bisikleti alan arkadaşsınız ne oldu o olay hala aynı fiyattanmı görünüyor kartta? yoksa fiyatı güncelledilermi?
@Dogannn aynı fiyat görünüyor hesapta ama fiyat ilgili sorularıma hiçbir şekilde doğru düzgün cevap veren yok ama tek cevap siparişiniz update edilecek, bu demek oluyor ki fiyat yenilemesi olabilir
valla ben aldıktan sonra bu canyon a bişeler oldu herhalde. ben nisan ortasında sipariş gecmiştim teslim tarihi mayıs sonuydu. nisanın son günlerinde kargoluyoruz diye mail geldi ben şok mayıs 6 sında bana ulaşmıştı bisiklet. Canyonun söz verdiği teslim tarihi mayıs 23 du.
@Dogannn şimdiden hayırlı olsun.ben de al 6.0 istedim ama doğrulama mesajı beklerken her an gaza gelip "siz onu cf 7.0 ye çevirin" dememek için kendimi zor tutuyorum
teşekürler... hepimize hayırlı olsun şimdiden.@mustafa ç bencede carbona girsen iyi olur her sene bir parçasını modifiye edersin muazzam bi bisikletin olur ama alüminyum bisikleti nereye kadar madif edicen. ama tabiki bütçe meselesi zor durumda kalaktansa alüminyuma binmeyi tercih edebiliim sonuçta CANYON scott merida vs. hepsinden iyidir.