Scudo Sports

Canyon Kardeşliği

@mustafa ç Kardeşim, iyi ki geldin, mutlu ettin. Bütün kardeşlerimizi, abilirimizi bekleriz İzmir'e.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Scudo
@Doğan_Öztürk

canyon adamı şair yapmış. Buda olumlu.

• Beğen
Yemin ederim önce konu başlığını cepten Kamyon kardeşliği diye okudum, bisiklet forumda ne alakası var dedim.

Güzel bisikletler kazasız belasız kullanın kardeşlikler.

• Beğen
Şu Canyon dağıtan çadır nerede yahu?:D:p:D

@mehmetsunu Önce dertten içirir, sonra sevinçten yazarsın da yazarsın. Kısaca Canyon anlatılmaz ve sadece yaşanır. Kardeşliğe bekleriz her daim, gerçi Cube kardeşliği de yamandır.

Bugün forumdan Aytaç abiyle yaptığımız sürüşten.
20160415_175229.jpg
tabi onun bisiklet karbon olmadığı için ilk başta selam vermedim kendisine:snzdglsn: yanından öylece geçtim gittim.
Sonra benim canyon esnediğinden resimde görüldüğü üzere nal topladım:eek:
20160415_175214.jpg
En sonunda da haftaya benim ultimate gelsin bütün enduraceciler gibi beni de dışlayacağını ve selam vermeyeceğini söyledi. Bu da enduraceci ultimateci gerginliğinin ilk kıvılcımı oldu:D haftaya da başlık açarım artık ultimate cilerin endurace cileri sallamaması.:confused:

Ultimate CF SL'nin 7.0 1188 dolara düştüğünü gördüm, hemen siparişi geçtim. Vergisiyle falanıyla 4500 TL'ye karbon ve 105 setli yakışıklı bir Canyon bulmuşken kaçırmayayım dedim.

Yalnız hızlıca bir şey sorayım. Bedenimi S seçtim ama boy uzunluğu, omuz genişliği gibi bilgileri girmedim ve siparişimi çıkardıkları sayfada da girmediğim görünüyor. Acaba bunları gireyim mi? Kadro boyumu doğru bildiğimi düşünüyorum da gene de girmem gerekir mi sizce?

@drumbanger
Olcu bilgilerini girmeni tavsiye ederim.
Ben de M beden olur diye dusunurken, bilgileri girince S almam gerektigi ortaya cikti.

Ultimate cf sl icin, S 53-54, M 56 kadrodur.

• Beğen
@drumbanger kadro boyunda işe yarıyor. Diğer ayarlamalar için gidon vs gibi özellikle söylemen lazım chat ten.

@alpyese keşke 2 hakkımız olsa da bir kere daha beğensem. Ne güzel bir kare yahu:)

@alpyese

• Beğen
Tepkiler: alpyese
Arkadaşlar, yeni video ve fotoğraflar için burayı hortlatsak mı?

• Beğen
duygularımı hareketlendirdiniz valla fakat cok uzun zamandır cesitli nedenlerden dolayı canyonumla kendim bulusamıyorum :( nasıl özledim bi bilseniz. ahhh ahhhh :agla: canyona ayırabildiginiz vaktin degeri bilin arkadaslar. o vakti bulamayanlar var ...

• Beğen
@sinobjk Ben sadece 50 km sürdüm, görev için ayrıldım. 12 Ağustos'ta Canyonuma kavuşacağım günü iple çekiyorum...

Madem öyle bir fotoğraf bırakalım şuraya :)

https://lh3.googleusercontent.com/ooJ90USDbqgZabj8aYs5cXQQYiBaQ3PhY7uMy4CzgwxqcvdasjTUBi6ofRbxn73n5A6WbOxKY8qqRsSSElnrx1wKf1CKHBoAFq9c5yUUR4H_GZ8a82c3BA-NWRnZperTtWRsIc_Q8lXZz7pOPmhVu32g-yBMZRaHWQftgpyStiG7RSh3as11R-GHZtvSdtalz79qIxAkzCL3xc4ebF7xwKhvmu_dIJViKp4yNzUyk2nZpdBgWQc25CSafAGerUuTJKrutwxTkqpC-lqmE_OZi3iS1vwCKP8QQ40HGirJ44NronK6Of0u7_9sGscLuZ6gtUYeWVUGfhH82o6fiEhvcm2v-YLPS1n7kjWjXauQJOsyehrhk6vFekGnaM0mUZpuDQKoTNm4eYCFDeAkgOZAYN2eflvIpmvUdVLZdxH3rDiYe_TUsaJIGpaGxTTX2qA7lUcFMR0Q7af27ugVP_uKbeD8uc3ZmzJ8URUMNq1mZHyXmCODU0YfFa1GXQiAMi24cTkkfaTME0y5h-KrTpZS1HyIBpWBN9MkiAErxGIQmUcbx18bWSrJHbolYm5-4qPiX1LupshCJNV3i45opdNhhLBJRXxKZqM=w2345-h1319-no

@Kerem Groims benim dibimde duruyo ama ben fırsat bulamıyorum ciddi vakit sıkıntım var ama cok az kaldı bende bulusacam. seninde biran evvel kavusabilmen dilegiyle.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri