Scudo Sports

Canyon CF-SLX F10... Yeni sahibine simdiden hayirli olsun

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.710
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba arkadaşlar.

Türkiye’ deki kardesim @SerkanH ya o cok sevdiği ve istedigi kadroyu satin almis bulunmaktayim. Bu kadro icin kendi bisikletini satti, üzerine bütce ekledi.
Canyon Grand CF-SLX 10 Karbon Team Edition. Kadronun yaninda Dt-Swiss SPline 1501 serisi jant setini de yaninda satin aldim.
Kadroyu ve Jantsetinmi insallah 18 kasimda kendisine istanbulda teslim edecegim.

DSC_0001.JPG
DSC_0002.JPG
DSC_0003.JPG
DSC_0004.JPG
DSC_0005.JPG
DSC_0006.JPG
DSC_0007.JPG
DSC_0008.JPG
DSC_0009.JPG
DSC_0010.JPG
DSC_0011.JPG

Scudo
@SerkanH Şimdiden hayırlı uğurlu olsun öyleyse, kazasız belasız sürüşler olsun. @Murat Cömez klasiği yine, forumda dostluk denilince akla ilk gelenlerdensin abi, umarım kendin gibi insanlarla karşılarsın hayatında, huzurun daim olsun, selamlar.

@umudo123

@Tolga Çelebi

@Anonim

@umudo123

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Çok daha iyileri sizlerin olsun.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
@SerkanH Neler görüyor ve duyuyorum. Hayırlı olsun. Montaj bitince bir şaheser çıkacak ortaya belli ki.

Belki bu kez bir çay içmeye de zaman bulursun İstanbul'a gelince. Kendi adıma tarihi nit ettim bile :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@OnurÖzdağ

Merhaba. Eleştirmek elbette her zaman olmalıdır. Eleştiriler bizim doğruyu yada yanlışı bulmamıza yardımcı olurlar. Ancak bu gereksiz bir konu değil. Ben bu tip bir bisikletin kullanımı, teknik özellikleri, sürüşe verdiği katkıları da paylaşmayı düşünüyorum. Yanı boş ve gereksiz bir konu değil bana göre. Ancak düşüncenize saygı duyuyorum (Eleştiri, hoş görü ve saygı çerçevesinde olduğu sürece). Teşekkürler..

@OnurÖzdağ
Ne yaparsan yap banane ya, foruma nasil konu acacagimi herhalde senden ögrenecek degilim. Sizin gibiler yüzünden insan su yaptigina lanet ediyor inan. Benim yaptiklarimi sende yap ve konu ac.

@OnurÖzdağ
Bence senin yazdigin mantiksiz, elime ulasmayan bir kadronun fotograflarini evimin bahcesin de nasil cektim acaba. Ha bunu serkana yazdiysaniz oda mantiksiz olmus cünkü konuyu ben actim serkan degil.

Siz gercekten insani cileden cikarmayi ve konu kirletmeyi seviyorsunuz. Sizin gibileri bu forumda neye tutyorlar anlamiyorum. Hic yoktan bir ise yarasaniz bari.

@Birhan K.
Burhan gercekten bir gün yemin etirecekler bana ve kimseye yardimci olmayacagim.

@Atilla G. kardesim, konuyu sil lutfen. Birdahada bu foruma ne konu nede baska bir katkida bulunurum. Yeter be yeter isyan etmemek elde degil.

Geri