Scudo Sports

Canyon Bayan Kadroları

Dethagorf

Forum Bağımlısı
Tepki
341
Merhaba, canyon yol bisikletlerinde bayan kadrosunun rengine aşık oldum diyebilirim.
Görüntü olarak benim gözlemleyebildiğim fark rengi. Acaba erkek kadro ile arasında ne gibi farklar var? Alınması abes kaçar mı?

• Beğen
Tepkiler: berktx
Scudo
Kadın kadrolar daha az keskin açılara sahiptir. Erkek kadroları ise daha keskin.
Bence olur.
Niye olurçünkü adı üstünde kadın kadrosu

@Dethagorf genelde reach kısa oluyor bir de sele farklı diye biliyorum. sele dışında pek abes kaçacağını düşünmüyorum.

Açıkcası bende bayan modellerinin rengini daha çok beğeniyorum yanlış hatırlamıyorsam alan bir arkadaş vardı forumda

@Dethagorf Kadro farkı yok. Sele farkı var. Karşılaştırma tablosunda görebilirsiniz. Kadın kadrosu alan erkekler mevcut. Aslında kadın kadrosu bile dememek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@hashus1099 Canım arkadaşım, hani kerem adlı arkadaşımız kadın kadrosu demiş ya ; ben de kadın değil bayan olarak düzeltme yaptım , yanlış anladın galiba .

@dogukan.bjk2

iyi de düzeltilecek bir şey yok. bayan kadrosu değil kadın kadrosu.
"ladies" yazmıyor, "women" yazıyor açıklamada. üstüne basarak konuşuyorum, KADIN kadrosu yani.
erkek kadrosuna erkek demeyi bilirken kadın kadrosuna kadın demekten çekinmeyin bu kadar. kadının düzeltilecek bir yanı yok.

@dogukan.bjk2 Sorun yok. Fikrimi paylaştım. @hashus1099 arkadaşımızda o hassasiyette yaklaştığına eminim. Sizin de farkındalığınızı artırmış olduk :)

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Bayan Ayşe güzel bir kadındır.

Bay Mehmet çalışkan bir erkektir.

Bayan kelimesi kadın kelimesinin eş anlamlısı değildir.

@clubber
Kadın kadroları daha dik pozisyonlu olduğu için kadınların omurgasına daha uygundur. Erkek kadroları daha farklı pozisyonludur ve de erkek omurgasına uygundur.
Keskin açıdan anlamanız gereken bir sayı değil sürüş pozisyonu

Geri