Scudo Sports

Canyon Al 6.0

@tunç tuncay

bende inşallah şubat gibi koblenz'e bir ziyarette buluncam. dc rainmaker'ın sitesinde nasıl taşıdığını anlatıyor (link) o yumusak kılıflardan belki burada temin edip öyle giderim. Heralde canyon'da da böyle bi isteğim olduğunu söylediğimde de yardımcı olurlar. Hardcase en iyisi de tunç abi pahalı be:)

Scudo
@Taha K.

;stersen ben, bisiklet bavulumu alıp gidebilirsin. boşuna masraf çıkmasın dersen , isikletide koyar getirirsin.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Deniz Bey hayırlı uğurlu olsun, henüz okudum bu başlığı, biraz geç oldu belki :) Kazasız sürüşler dilerim. Ayrıca size ve Tunç Tuncay a da teşekkürler, bilgilendirici yazılarınız için.

• Beğen
Tepkiler: ToroMir
@tunç tuncay

Yok Tunç abi teşekkür ederim kartonu yada çantası, en azından bende bir yere giderken elimde toplayıp gidebilceğim bi koruyucu olmasını istiyorum. Canyonun soft caseini almak şu an aklıma yattı, ama olmazsa onların kutusundan alırım kesin. Bir de emanet mal Allah korusun birşey olur uzun yol sorumluluk hiç almayayım. Teşekkür ederim tekrardan:)

@Taha K.

Nasıl istrsen ama merak etme bişey olmaz çantaya bir sürü yere gitti geldi. Zaten esas üzülmen gereken çantaya bişey olursa içindekinede bişey olur. Kutuyu uzun zaman kullanman zor biyerlere taşırsan uçak yada otobüs ile çantaya nazaran daha çabuk yıpranacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Roux
https://i.hizliresim.com/oZ1X8Q.jpg

Gidonu tutan vidanın etrafı kırıldı :( plastikten yapmışlar... Bunun yerine herhagi bi gidon tıpası alsam olurmu

Maşada boşluk vardı vidayı sıkınca kırıldı plastikten olduğunu düşünmemiştim maşa hiç tutmuyor :( bilgim de yok

Aşağıda ki ürünlerden biri ya da size en yakın bisikletçilerden gidon boğazı kapağı isterseniz sorunu çözersiniz.

@Verifone, Uyumluluk: 1-1/8 yazar. Doğrulamak için gidon boğazının üstünde ki rakamlara bakabilirsiniz. Buradan foto bulanık göründüğü için seçilemiyor ama büyük olasılıkla uyar.

• Beğen
Tepkiler: Verifone
Güzel makina :) güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: ToroMir
Arkadaşlar teşekkür ederim. Çok daha iyileri sizlerin olsun.

@Yusuf Z. Şipal

@Cihan A.

Bu arada geçen hafta Kapadokya'da düzenlenen Velotürk Gran Fondo kısa parkurda genelde 6, kendi yaş grubumda da 5. oldum. Beni hayal kırıklığına uğratmayan bisikletime de teşekkür ederim:))11140283_10153748093430730_3482149074561199306_n.jpg

Geri