Scudo Sports

Cannondale'im ve yeni komponentler....

ali can çalış

Daimi Üye
Tepki
163
Bugün bisikletime yeni bazı parçalar aldım. Öncelikle vites kollarımı ve aktarıcımı Sram Xo lar ile değiştirdik. Daha sonra ayna kol, ruble Truvativ olarak değişti. Son olarakda dayanamayıp jantlarımı Mavick Slr ile değiştirdim. Ayrıca gidon'um, elciklerim vs vs bazı parçalarımında değişmesiyle bisiklet ilk haline göre oldukça akıcı hale geldi. Vites geçişlerim deore'ye göre hem hızlı hemde daha keskin oldu.

İlgi ve alakalarından dolayı tüm Erdoğanlar bisiklet ekibine çok çok teşekkür ederim.

Ali Can Calis

(link)

Scudo
Hayırlı olsun.Maşallah çokta güzel görünüyor. :) İyi günlerde kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle.

çok güzelde ayrıntılı fotoğraf ekleseydin daha iyi olurdu.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Daha güzel fotoları birara çekip koyarım. Açıkcası çok üşendim.:)

alican abi bisiklette de yüklemeye devam diyorsun.
güle güle kullan.
mudotu ;)

• Beğen
Tepkiler: ali can çalış
@mustafa doğan turhan

Oooo Mustafa sende mi buradasın.. Valla sizleride görünce mutlu oluyorum. cMustafa bu arabadanda betermiş be. Neyse bugun biraz rahatladım:) Bisiklet sayesinde arabada biraz yavaşlıycam galiba sonunda, 40'la giderken uçarmışım gibi hissdeyorum:D

Abi çok iyi yapmışsın. Aynen devam diyorummm..

Buyrun son hali. Kusuruma bakmayın ilk mesajı nasıl düzelticeğimi bilemediğim için fotoları bu mesaja yüklüyorum.

Bu arada spd pedal çok güzel birşeymiş. Bu kadar rahatlatıcağını beklemiyordum açıkcası.

(link)

Güzel bisiklet.Jantlar ve maşa çok hoşuma gitti.Kadroda güzel...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

çok güzel olmuş ellerine sağlı güle güle kullan

kardeş jantlar ne kadar fiyatı acaba ?Süpermiş gerçekten

@aso2

Teşekkürler, buradan aldım. Son kalan 3 setti, düşünürsen acele et derim.

(link)

jantlar ve maşa ortalığı yakıyor :) kadro da çok güzel,rengi de çok asil duruyor bisikletin.

Geri