Scudo Sports

Cannondale'im ve yeni komponentler....

@bomber

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Aslında bunu almamış olsam siyah sarı bir Scott Scale 15 var 2009 onu alırdım, ama maalesef Erdoğanları yeni keşfettim.Renk konusunda haklısınız ama genel olarak çok renkli bisikletleri sevmiyorum. Şimdi bu komponentlere yani sram red serisine uygun ufak tefek kırmızı parçalar ile süslemeyi düşünüyorum. Mesela Fizik'in siyah ucu kırmızı bir selesi var, frenlerinim avid juicy ultimate siyah kırmızı olanı ile deişeçek ve ufak tefek vidalar falan.

Scudo
Düz gidona zamanla alışırsınız bence. Aman o gidonu elden çıkarmayın, sonra pişman olabilirsiniz.

Bu arada bisikletiniz gerçekten çok güzel olmuş. Ama vites kolları bambaşka yahu. :) Bir süre önce aldığım X.9'ları beğenmez oldum artık. Gözüm bu X.0'larda, kırmızı renklerle çok güzel duruyor. :)

@Deniz Gökhan Tezcan

çok teşekkürler. dediğiniz gibi gidon zannedersem biraz alışkanlık gerektiriyor. o yüzden eğer yeni gidon alsam bile bunu elden çıkarmayı artık düşünmüyorum.

yakında frenlerimi ve maşamıda değiştiricem. bisikleti çok zorlamasamda frenleri iyi birşey almak istiyorum. herhalde xx alıcam.

bu arada sele ve sele borusundan bisikletin 400 gr hafiflediğinide söylemeden geçemiycem.

@mamili25

Maşa Rst Deuce. En kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum, oldukça esniyor, güven vermiyor.

@ali can çalış

RST'ler güzel çalışır aslında.Havalı bi model sanırım.Hava basmayı denediniz mi?
Birde şey ilanınızı gördüm, frenler nasıl acaba?Kuvvet olarak yani.

Hayırlı olsun. Bisikletiniz gerçekten çok güzel. Güle güle kullanın.

Arkadaşlar yeni frenlerim geldi. Mevcut frenlerim için satılık günceli. Ankara'da oturan arkadaşlar varsa ben sökmeden bu haftasonuna kadar tecrübe edebilirler.
Mevcut frenlerimin hiçbir sorunu yoktur, sadece daha üst düzey bir set aldığım için değiştiricem.

s.a mavic slr jantları ne kadara aldın bir de bisikletin normal fiyatını sorabilirmiyim bisikletin harika

@umutkahraman

aynen,Abi çok güzel fakat lezzeti damağımızda kaldı hesabı oldu.Abi şöyle dağ bayırlık yerlerde her karaden ekle de zevkle bakalım.;)

Ama çok güzel donanımlar da harika.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.:in:

Geri