Scudo Sports

Cannondale taurine mükemmel test çekiç + mengene ile dayanım testi

Scudo
Merhaba,
Benim bisikletim de Taurine (karbon) çok merak ettim ama videoları açamadım.

inanılmaz, Cannondale'ye bir kez daha hayran kaldım!

inanılmaz ki ne inanılmaz kargon yapı sert tir çatlama olur mikro çatlak olur diye düşünüyordum.
Cannondale işi aşmış nasıl bir fiber sargı yaptılarsa esnek durumda ve eski forumuna geri dönebiliyor mutlaka karbondan benim gibi korkan ağır kullanıcıların da görmesi gereken bir video :)

Karbon kadro kırılır diyenlere(ki ister istemez benim de buna benzer bir ön yargı vardı) , marka kadroların sadece isminden dolayı pahallı olduğuna inananlara kapaklık olacak videolar. Kafamdaki tüm tabuları yıktı resmen. İlk olarak facebooktan Serkan abinin paylaşımında görmüştüm, burada da görünce düşüncemi yazmadan edemedim :)

Videolara ulaşamıyorum.Direk youtube linki verir misiniz? Onu bir tane web proxy le açabiliriz.

Yapmaaaaa:eek:

Süper bi video CANNONDALE FOREVER! :D

O esneme nedir yaa:eek: :eek: . Artık bende karbonun bizim gibi(+90) binicilere :D her koşulda dayanacağına eminim.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Temuçin ben Cannondale e 2 sene önce mail atmıştım kadroların garanti kapsamının kilo ile alakası hakkında
testlerin 130-140kg a göre yapıldığını ve onaylandığını bildirmişlerdi maille :)
şok olmuştum
Sınırlama yok demişlerdi :)

(link)

(link)

Neden kaliteli kadroya bu kadar fazla para veriyoruzun cevabı bu olsa gerek değilmi :)?

ancora! ancora! benissimo :)

öldürmeyen darbe güçlendirir.
ikinci video'da ise yanlış duymadıysam bir dubble-butted cannondale tek darbede finito :)

• Beğen
@Ercan Bayram

Vaybe demek 130-140 kg.:eek: Demek ki piyasadaki dünyaca ün yapmış markalara verilen paraya değer.

Teşekkürler Ercan abi

• Beğen
Linkler için teşekkürler.Ben de karbon kadroların sürücülerin ağırlığına çok dayanıp dışardan gelicek bir sert ve sivri darbede dağılır diye biliyordum.(Mesela dağda giderken sert bi şekilde kayaya çarpması gibi.)

@memocy

Merhaba,
Bir de benim bilgisayarda açılsa da şu videolar ben de bisikletimle gurur duyabilsem, ama durum anlaşıldı bana böyle birşey nasip olmayacak.

@Yalçın

www.vtunnel.com a girin.Yukarıda Ercan Bayram arkadaşımızın verdiği linkleri sayfadaki boşluğa yapıştırın Begin Browsing tuşuna basın.Linklerin ikisini birden aynı yere kopyalamayın.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın
@memocy

yalnız senin maşanın malzemeden çalmışlar hocam

şaka bir yana, dehşetengiz bir şeymiş, takdir ettim markayı.

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@memocy

Fotoğraftaki canavar ben de olsaydı eğer, açıkçası bu videoyu seyrettikten sonra artık bisikletten değil, kendimden korkardım :D

(Güle güle kullanın ;))

• Beğen
Tepkiler: memocy
Aslinda bu tip videolar genelde yaniltici oluyor. Kadronun mengene yüküne maruz kalmayacagi kesin birsey.

Ama yine de izlemesi keyifli, daha eski ama farkli bir video icin;

[gvideo]3741362681682291899[/gvideo]

Not: Bence bu kamyon testi de pek birsey ifade etmiyor, ama ne yalan söyleyeyim, para problem olmazsa bir gün ya celik ya titanyum :)

Geri