inanılmaz ki ne inanılmaz kargon yapı sert tir çatlama olur mikro çatlak olur diye düşünüyordum.
Cannondale işi aşmış nasıl bir fiber sargı yaptılarsa esnek durumda ve eski forumuna geri dönebiliyor mutlaka karbondan benim gibi korkan ağır kullanıcıların da görmesi gereken bir video
Karbon kadro kırılır diyenlere(ki ister istemez benim de buna benzer bir ön yargı vardı) , marka kadroların sadece isminden dolayı pahallı olduğuna inananlara kapaklık olacak videolar. Kafamdaki tüm tabuları yıktı resmen. İlk olarak facebooktan Serkan abinin paylaşımında görmüştüm, burada da görünce düşüncemi yazmadan edemedim
Temuçin ben Cannondale e 2 sene önce mail atmıştım kadroların garanti kapsamının kilo ile alakası hakkında
testlerin 130-140kg a göre yapıldığını ve onaylandığını bildirmişlerdi maille
şok olmuştum
Sınırlama yok demişlerdi
(link)
(link)
Neden kaliteli kadroya bu kadar fazla para veriyoruzun cevabı bu olsa gerek değilmi ?
Linkler için teşekkürler.Ben de karbon kadroların sürücülerin ağırlığına çok dayanıp dışardan gelicek bir sert ve sivri darbede dağılır diye biliyordum.(Mesela dağda giderken sert bi şekilde kayaya çarpması gibi.)
www.vtunnel.com a girin.Yukarıda Ercan Bayram arkadaşımızın verdiği linkleri sayfadaki boşluğa yapıştırın Begin Browsing tuşuna basın.Linklerin ikisini birden aynı yere kopyalamayın.