Genelde kent içinde ve arazide kullanacağım bir bisiklet arıyorum. şehirdede yağmurlu havalrda fazlasıyla kullanacağım için mtb tercih ettim
amatör bi kullanıcı olarak daha iyi bir bisiklete geçmek istedim ve bu iki bisiklet arasında kaldım bir iki haftaya kadar alıcam birtane. parçalardan anlamadığım için birde size danışmak istedim..bunların ortalama fiyatları 1100-1200 gibi bişey. bu fiyatlara bunların dışında önerebileceğiniz bisikletleri de incelemek isterim. şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler...
birşey daha sormak istiyorum... disk fren olan bir model mi seçeyim yoksa v fren yine aynı işi görür mü.. biraz da görünüş açısından istiyorum ama bütçemi de zorlamıyo değil... arada 200 tl gibi farklar oluşuyo
Cannondaleyi corratecle kıyaslamayın cannondale daha iyi çünkü dünyanın en iyi bisiklet markası amerikan malı görünüşüde güzel dün birisini cannondale ile gördüm öyle bir hızlı ki anlatamam
ama corratecde iyi
evet biraz daha araştırdım ve hala araştırıyorum cannondale bir numaralı marka gibi görünüyo.. carrotec motion da v fren var fakat 50 tl farkla cannondalede SRAM BB5 Mechanical, 160/160mm var.. donanımdan anlamam pek ama bu gözüme çarptı..
Ben mekanik disk fren kullanmadım hidrolik kullanıyorum ama genellikle kullanıcılar mekanik disk freni önermiyorlar. Hatta mekanik disk fren yerine v fren önerenler dahi var. Onun için özellikle fren sistemleri ile ilgili konulara da bir göz atın isterseniz.
MEKANİK VE HİDROLİK FREN AYNI ŞEY SANIYORDUM.. BUNU Bİ ARAŞTIRSAM İYİ OLACAK.. SIRF CANNONDALE DE HİDROLİK VAR DİYE ONU SEÇTİM.. YOKSA CORRATEC X VERT MOTION FREN HARİÇ DONANIM OLARAK BANA DAHA İYİ GELMİŞTİ.
fiyatları birbirine yakın demişsiniz eğer öyleyse cannondaledeki donanım baya bi düşük olmalı çünkü cannondalede kadro para ediyor. F7 güzel ama açıları falan çok hoş F2 var bende de. alırken ben de çok kararsızlık yaşadım ama şimdi çok memnunum. ne alırsanız alın bol bol binin o zaman memnun ediyor insanı hem de eskişehirde binmek ayrı bir keyif şimdiden hayırlı olsun..
Haklisiniz Bende İlerİye DÖnÜk DÜŞÜnÜyorum Zaten. Elİme Para GeÇtİkÇe Yenİlemeyİ. Artik BİsİkletÇİye GİttİĞİmde İÇİme En SİnmİŞ Olani Alicam... Ya Corratec Ya Cannondale Kesİn Karar Vemek Çok Zor... GÖzÜme Hangİsİ Daha GoŞ Gelİrse Artik :d İkİsİ De ÖmÜr Boyu GarantİlİymİŞ Zaten