Scudo Sports

Cannondale Carbon 2010 Satılık

Mehmet bey sıkıştığım için satıyorum bu fiyata kadar düşecek bir bisiklet değil bu marka. Daha düşmesini bekleyen arkadaşlarım varsa yanılıyorlar düşürmem, yakarım yine düşürmem :) acil sıkıştığım için satıyorum askerlik durumum ve ailemin baskısı sebebi ile 3.750 tl son fiyattır. Alüminyum parasına carbon :)

Scudo
yeni fotoğraflarla ve yeni fiyatla günceldir 3.750 tl fiyat biçiyorum, bisiklet carbon dur hiç bir sıkıntısı yoktur.

Param olsa su an saldırır derecesıne senden bu bısıkletı alırdım zaten daha once
Bisikletlerimizin Fotoğrafları bolumunde gormustum ve uzun sure hakkında arastırmalar yapmıstım acaba alabılır mıyım dıye ama su anlık (Piyango cıkmadıgı surece) nasıp degıl İnsallah satarsın zaten su an sıfır fıyatıyla yarı yarıya satıyorsunuz Insallah guzel bır alıcı bulur temız bır satıs yaparsın alanada sımdıden hayırlı olsun...

yorumlarınız için teşekkür ederim bisikletin orjinalliği budur, ayrıca sıfır fiyatı 6.000 tl dir hiç bir sorun yoktur, askerlik durumu ve maddi ihtiyaçtan satılıktır

Bisiklet ve fiyat çok güzel. Umarım en kısa sürede satarsınız bisikletinizi.

Gerçekten çok güzel ve fiyatının çok altında gidiyor. Umarım en kısa zamanda satarsın. Kolay gelsin

Geri