Scudo Sports

Cannondale Carbon 2010 Satılık

orjinali böyledi everest outtora bakabilirsiniz ayrıca hesap sorarmış gibi cevap vermenizde çok banal. Yaşınıza göre davranmanızı ve açık piyasada satmama karışmassanız seviniceğim ister alın ister almayın ayıptır :)

Scudo
kusura bakma kırmak istemedim ama bisikletin orjinali lefty amortisör bence aldığın yerle bir görüş derim...

Olaki fikrinizi değiştirip parça satışı yaparsanız frenlere ilk talip olarak listeye yazılayım..

@Oğuzhan Meral

malesef bu bisikletin orjinali abimizin sattığı gibidir. Cannondale Ülkelere göre farklı modeller satmaktadır.baktığınız Cannondale Flash Carbon 4 ise amerika modeli olabilir. avrupada ve bazı asya bölgelerinde bu bisiklet böyle satılıyor.:)

Bisiklette parça satışına başlanacaktır talip olduğunuz donanım veya donanımları bana özel mesaj olarak atarsanız rezerve ederim, kadro satılmadan bisiklet parçalanmayacaktır bilginize iyi günler.

parçalar için düşndüğün fiyatları yazarsan alıcıların kararı için koolaylık sağlamış oolursun bence.

arkadaşlar günceldir acil satılıktır, alüminyum parasına carbon bisiklet veriyorum 3.750 tl son fiyattır.

maşayla ilgili sizden haber bekliyorum hala acil lazım bana da eğer satmıcaksanız başka kişilerle görüşücem.

Geri