Scudo Sports

Çankırı bisiklet topluluğu

musaataseven

Daimi Üye
Tepki
260
İsim
Musa Ataseven
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Çankırı'da haftasonları günübirlik turlar veya belki ileride daha büyük organizasyonlar yapabileceğimiz bir topluluk oluşturmanın vakti geldi.

Çankırı'da bulunan arkadaşlar hadi bakalım...

Face; Çankırı Bisiklet Topluluğu'' Haberleşmek için Üye Olun !!!

Scudo
Merhabalar.

Çankırı/Eldivanlıyım. Ancak Ankara'da yaşıyorum. Sık sık gitmeye çalışıyorum memlekete.

Bisiklet ve motosiklet kullanıyorum.

Katılım sağlamaya çalışırım.

Ayrıca katılımcı sayısını artırmaya çalışmadığım bir grup var feysbukta; (link)

Esenlikler.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Kimse yok heralde..bende kursunluluyum ama ikamet ankara;)

@sivribey @onurordek daha yeni başlıyoruz. Bende aslen Ankara'lıyım, ikamet Çankırı :) Şimdilik kimse yok, bekleyeceğiz. Aynı isimle face'de aratın gruba üye olun isterseniz.

@onurordek
Senin gurup daha çok motorcuları kapsamış sanki. Sen birde Ankara'dasın burada bir şey yapman zor. ''Çankırı Bisiklet Topluluğu'' diye arat gel guruba. Diğerlerini de ekle yapalım bir şeyler.

• Beğen
Bende liseyi cankirida okudum ve ailem cankirili suan bende ankaradayim. Cankirida grup icin zorlanicaksiniz arkadaslar. Cankiri daha cok cin mali motosikletlerle gurultu yapma ve sahinle lastik yakma kulturune sahip genclerin sigara kardesligi uzerine arkadasliklar kurdugu bir sehir ben yaklasik 7 8 sene cankirida bulundum bir tane kaskli bisiklet kullanicisi gormedim :) zor anlicaginiz yani 3 5 kisi yan yana gelirseniz birbirinizin kiymetini bilin malum degerlisiniz cunki sizden cok az var o sehirde :)

@Tylnsbl2016

Az kişi de olsa, öz bir grup kurabilirsek ne mutlu bize. Çankırı'nın en büyük parkına bisiklet alınmıyor şuan ama geçecek hepsi bilinçli bisikletlilerle.

@Musa_06-18 hangi en buyuk park ? Kaleden mi bahsediyosun? Baska nerde park var diye dusunuyorum yeni yapilan bir yer yoksa kale var iste. Niye alinmiyormus bisiklet

Bisikletliler bilinçsiz, bisikletler bakımsız olduğu içinmiş. İnsanlara zarar verecek diye yani. Ama yakın zamanda içerisine bisiklet yolu çizilecek herhalde. Çankırı Park diye arat bulursun.

Sizin bahsettiğiniz şekilde bir sonuç çıkmadı.
Çıkanlar http://(link) (link)

@Musa_06-18

Park olarak bahsettiğiniz yer Recep Tayyip Erdoğan parkı olsa gerek. Beni de motosikletle almamışlar idi.

@Tylnsbl2016

Bisiklet yolu ile ilgili talebimi iletince, kent içi master planı yapılıyor, bisiklet yolu da yapacağız demişlerdi.

Şu anda çalışmalar Deveci yolu dedikleri mevkiide devam ediyordu en son.

Yine genel konuşmaya devam edersem Çankırılıyım, memleketimi çok seviyorum ancak insanından utandığım da çok oluyor.

Bisiklete çocuk işi olarak bakılıyor.

Motosiklete ergen/apaçi işi olarak bakılıyor.

Sonrasında ortalık sözde modifiyeli Tofaşlardan geçilmiyor. Belki de en kötüsü bu.

Çankırı'da giderek artan bir park sorunu var, yeni yollar yapıldı şehir içinde ancak bir tane bisiklet yolu yok.

Sizin gibi bilinçli ve bu işe gönül vermiş olan kimseler ile mevcut durumun daha iyi olacağını umut ediyorum.

@onurordek

cankiribisiklettoplulugu diye uzantısı gurubun.

Mobilde tam göremiyorum şuan.

@Musa_06-18

(link)

(link)

Grup kapalı durumda. Herkese açık yaparsan daha kolay ulaşılabilir.

Kapalı veya herkese açık durumu sadece üyelerin gözüküp gözükmemesi ile alakalı değil mi? Üyelerin gözükmesi görünürlüğü etkiler mi? Birde @Tylnsbl2016 @onurordek tanıdıklarınız var ise eklerseniz güzel olur. Ama yaş ortalaması düşük olmasın mümkünse :harika:

@onurordek insallah hayırlısı olsun grubunuzu destekliyorum :) çankırıda bisiklet kullanıcısının artışı için karatekin üniversitesi ve belediye ile işbirliği yapılabilir. Eğer grup için karizmatik bir imaj tasarlayabilirseniz daha doğrusu bir klüp olabilip kendinizi bu tarz kurumlara karşı ciddiye aldırabilirseniz diğer şehirlerde her üniversitenin bisiklet klübü var üniversite destekli. Karatekin üniversitesindede bu tarz destekler verilebilir afişlerinizi tasarlatıp fakültelerin ilgili reklam panolarına asabilirsiniz belediye ile iş birliği yapıp bisiklet yollarını artırıp bu yolların korunması konusunda destek isteyebilirsiniz. Üstelik düzenleyeceğiniz turdada belediye başkanı irfan dinçmiydi neydi değişmediyse muhtemelen odur aman efendim irfan dinçe teşekkür ediyoruz kıvamında birşeyler yapıp yerel gazetenin internet sitesine felan haberinizi yaptırabilirseniz belediyenin bütün desteği arkanızda olur sizde büyük iyilik yapmış olursunuz bu şehrin gençlerine güzel bir alışkanlık edindirerek. Bu gençler egzozuna tecavüz edilmiş motorlara kasksız binip ilk kazada ölüp ailelerini üzeceklerine bisiklet gibi sağlıklı bir hobileri olsun hafta sonları turlara pikniklere katılsınlar emin olun şehrin gençliğine çok büyük iyilik yapmış olursunuz 3-4-5 binliralık şahinler alıp göbekte lastik yakıp kaza ara kücük cocukları altlarına alıp katil olacaklarına ehliyetsiz şahin kullandıkları paraya çok güzel bisikletler alınabilir :) bende ankarada ikamet etmeme rağmen bir bisiklet bir bisiklettir deyip fırsat buldukça turlarınıza destek amaçlı katılırım arkadaslar :) ama dediğim gibi facebook grubundan öte bir topluluk olmamız lazım.

Çankırı' yı iyi biliyorum, orada bisiklet kültürü oluşturmak imkansıza yakın, bu kadar vahim bir yerde sizi görmek inanın beni çok sevindirdi, kolay gelsin şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: onurordek
@Ekrem Yılmaztürk Bakalım artık uğraşacağız

@FatihC. Bende aslen Ankara'lıyım. Hafta sonları gelirim Ankara'ya. Çankırı'da bisiklet çocuk oyuncağı olmaktan çıkamamış doğrudur ama bir ucundan başlamak çaba sarfetmek lazım. Bisikletler bakımsız,sürücüler dikkatsiz diye parka bile alınmıyor şuan bisiklet ama değiştireceğiz inşallah. Sizi de takip için face grubuma beklerim. Bildirimleri kapatıp arada bakarsınız :)

@Musa_06-18 Allah yardımcınız olsun, eşim Çankırı' lı olmasından dolayı arada oralara gelirim. Müsait olduğumda bisikletimle gelir bir tur yaparım sizinle, bir nebze katkımız olur herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: onurordek
Erdoğan Parkı'na artık bisikletler girebiliyor... :harika:

Daha önce bisikletlerin buraya girebilmesi için çabalarımın olacağını söylemiştim. ;)

• Beğen
Geri