Scudo Sports

Canım bisikletim çalındı arkadaşlar... Cannondale SuperSix...

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bisiklet kilidi bile artik hırsızları durdurmuyor bu yuzden bisikletten inip biyere gidiceksem bir dükkana otoparka emanet etmek hep mantıklı geliyor birde emanet ettiğim kişiye benden başkasına verme dediğimde tamamdir. Ben Denizli de yaşıyorum burda otopark çok İstanbul u bilmiyorum.
Takip sistemi de mantıkli olabilir.
Umarım bulursunuz.

Scudo
Büyük geçmiş olsun, tez zamanda bulunur umarım.

Bulunması zor ama bulunsa bile fatura olmadan kendiniz olduğunu ispatlayamazsınız. Fatura vardır inşaallah

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Geçmiş olsun ismail bey üzüldüm valla isallah bulunur bisikletiniz ve birdaha da kimmsenin başına gelmez bu tip olaylar...

Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulursunuz.

ARKADASALR HEPINIZE TEK TEK COK COK TESEKKUR EDERIM..Bu acıyı hıcbrınızın yasamamasını dılıyorum.Zıra gozbebegınız gıbı baktıgınız bır seyın calınması gercekten bır travma..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
1 sene olmuş hocam, bisiklet nerdedir Allah bilir. Geçmiş olsun tekrardan.

şark kahvesi gibi at hırsızının kol gezdiği bi yerde böyle nadide bi parçayı nasıl bırakabildiniz nasıl bi hataya düşmüşsünüz böyle? çok geçmiş olsun ne desek boş... her gün işe giderken gelip geçtiğım yerler okmeydanı halıcıoğlu perpa mecidiyeköy buralarda böyle bi bisiklete denk gelirsem eğer müdahele edeceğime sana söz veriyorum dostum...tekrar geçmiş olsun

Geri