Scudo Sports

Canım bisikletim çalındı arkadaşlar... Cannondale SuperSix...

Scudo
Çalana sağlam küfür ettim. İnşallah kafasına saksı düşer de pişman olup geri getirir. Geçmiş olsun.

başlığı gördüğüm gibi içim cız etti. bu nasıl bir adiliktir?

Jant seti videosundaki bisiklet sanirim bu gecmis olsun :(

Lüleburgaz'dan gönderildi

off başlığı okurken içim acıdı gerçekten. senin adına üzüldüm, umarım bulunur.

Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur

Çok geçmiş olsun supersix yazısını görür görmez içim cız etti umarım bulunur :(

Çok gecmiş olsun. Ben de merak ettim bisiklet park halinde miydi Nasıl çalındı ?

Insallah en kısa sürede bulunur, Allah cezalarını versin..

Hocam çok geçmiş olsun :( benim de -http://www.bisikletforum.com/konu/carraro-1203-goren-var-mi.87109/ - Carraro'm birkaç gün önce Gaziosmanpaşa Pazariçi mh. oturduğum binanın içinden çalındı. Merdiven küpeştesine kilitli olmasına rağmen hem de. Birkaç günlüğüne Esenler'e geçmiş ve bisikletimi oraya götürmemiştim. Muhtemelen takip etmişler. Benim girip çıkmadığımı fark edip harekete geçmişler. Yarın inşallah yeni bir bisiklet almaya gidiyorum. Bu hırsızlar inşallah gün yüzü göremezler.

o çalanında inşallah en değerli mal varlığı çalınır da anlar kansız herif

Geçmiş olsun. Çok üzuldüm. İnşallah bulunur

@İsmail ATALI Çok geçmiş olsun hocam, içim acıdı başlığı görünce yeminlen, umarım bisikletiniz bir an önce bulunur ve kavuşursunuz bu güzel alete. Ne çok arttı memlekette bisiklet hırsızlığı oranı, forumda her gün bir veya bir kaç tane duyuyoruz, görüyoruz. Sanırım bisikletin günlük hayatta kullanım oranının artmasıyla da ilgili bu, nasıl çıkmalı bu işin içinden çok tartışmak, konuşmak lazım, ama bu kadar olaydan sonra anlaşılan bisikletin başından 5 dakika bile ayrılmamak lazım.

bu nasıl bir adilik, şerefsizlik. geçmiş olsun. benim bungün alacağım makineyi almadan çalınmış gibi sinirlendim.

Bisikletini çaldıran arkadaşımıza öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi ileterek inşallah en kısa sürede bisikletine tekrar kovuşmasını temenni ederim.

Arkadaşlar bu bisiklet çaldırma olaylarına önlem olarak acaba takip cihazı takarak önlem alınabilirmi. Yazıyı okuyunca arvento firmasının sitesine girdiğimde kibrit kutusu büyüklüğünde treyki modelini ( (link) ) gördüm.
Firma ile görüşünce
cihaz için : 407 tl
senelik takip için : 70 tl
takip sırasında oluşacak veri alışverişi içinde aylık en fazla : 10 tl faturanız gelir dediler. Toplu alımlarda sayıyı bildirirseniz yeni fiyat verilebilir dediler.
Şimdi sizler ne dersiniz bisikletlerimiz için hertürlü aksesuarı alırken güvenliği için neden bir defalık böyle bir harcamayı yapmayalım. Geceleri rahat uyuyalım. Bu arada arvento firması ile ilgim yoktur. Arkadaşlarım kamyonlarını bu firmanın sistemi ile takip ediyor oradan firmayı bilmem. Başka firmalar varsa araştırılabilir.

Çok geçmiş olsun abi..

Geçmiş olsun, umarım bulunur en kısa sürede

Geri