Scudo Sports

Canım bisikletim çalındı arkadaşlar... Cannondale SuperSix...

Çok üzücü, Allah sabır versin. Ben hemen face'de paylaşıp uyarı yazısı yazdım. Lütfen olabildiğince paylaşalım.

Scudo
Oncelikle gecmis olsun... Calanin yada calanlarin allah bin ..... versin

Calinan bolgedeki dukkanlardan kamera goruntulerine ulasilabilinirse calanlarin kimlik tespiti belki yapilabilir. Bence zaman kaybetmeden konuyu polise aktarip yakindan takipcisi olun.. Yeri geldiginde devlet kimin ne yaptigini ve nerden alabilecegini cok iyi bilir...

Bisiklet ilanlarina ek olarak, jant, grupset vb gibi ilanlari da tek tek takip etmenizi oneririm...

Off off yine bir çalıntı yine bir göz bebeği ya bisikleti bi yere koymaktan korkar oldum artık onun bunun çocukları ya..:agla:

Çok geçmiş olsun, olay nasıl gerçekleşti müsait olduğunuzda paylaşmanızı rica ediyorum. Umarım en kısa sürede bulunur. :(

Çok geçmiş olsun. Sonuç ne olursa olsun mutlaka polise gitmeli kayıt açtırmalısınız. Kayıt açılsın ki kameralara bakılsın. Bulunma ihtimali yüksek olur.

Abi bugun seninle konustugumuzda da cok uzulmustum, simdi okuyunca gene icim buruldu.
Umarim bulunur ve umarim calanlar cezasini cekerler.
Bizlerin bu kadar sevdigi parcalarini calanlar, gercekten umarim buyuk cezaya carptirilirlar.

geçmiş olsun. ben de orada oturuyorum da 1 dk bile ayırmıyorum bisikleti gözümün önünden. aklımda olacak, umarım en kısa zamanda bulunur.

@İsmail ATALI dostum bi iletişim numarası yazsanda bizde görürsek hemen sana haber verelim. Geçmiş olsun..

Bu ne abi yaa her gün yeni bir hırsızlık haberi yokmu bunun kesin bir çözümü? :mad:
Çok geçmiş olsun İnşaAllah en kısa zamanda bulursunuz.

gecmiş olsun tez zamanda bulursunuz ınsallah

Geçmiş olsun en kısa zamanda bulmanız dileğiyle. Biz de gözümüzü dört açalım kimin nerede denk geleceği belli olmaz.

@İsmail ATALI Çok geçmiş olsun bisikletin peşini bırakmayın.Çaldırdığınız bölgedeki kahvehanelere,çay ocaklarına mahalle esnafına vs. sorun bu işleri yapanları tanıyanlar çıkabilir.

gecmis olsun kisa zamanda bulmaniz dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Burada şunu belirtmek istiyorum. Özellikle yol bisikleti camiası ağırlık takıntısından dolayı çoğunlukla yanına kilit almadan yola çıkıyor. Sonra dur efendim şuradan hemen bir yiyecek içecek alayım deyip bir markete e giriyor. o arada kaşla göz arasında bisiklet gidebiliyor. Arz ederim.

kişisel konum izleme cihazları bir çözüm olabilir gibime geliyor. şimdi fiyatına baktım 100 TL. saat şeklinde. bu aleti bisikletin sele altı vs gibi görünmeyecek bir yerine monte ederseniz çalındığı vakit nerede olduğuna hemen bakabilirsiniz.

geçmiş olsun umarım bulunur. benim de önceki bisikletim çalınmıştı. biraz da bu nedenle pahalı bir bisiklet almak istemedim. memleketin hali ortada malesef :(

İnşallah kısa zamanda bulunur. Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulursun hekikaten guzel makineymis adiniza uzuldugumu bilmenizi isterim

Çok geçmiş olsun, üzücü, vahim bir olay. Umarım en kısa sürede gereken yapılır.

Hemen hemen İstanbul'da bisiklet kullanan herkes haberdar oldu. Bunu söylüyorum çünkü bu çalanlar bu bisikletleri nasıl ellerinden çıkarıyorlar? Kim alıyor bunları? Önceden köprü altlarında satılırmış. Hala mı aynı...

• Beğen
Tepkiler: hasankeskin390
Geri