Scudo Sports

Canavarlarim calindi!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@msconfig

Sevgili msconfig..

Son durum nedir ? Topkapı'ya gidebildin mi ?

Scudo
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur. Zaten ikinci bisiklet dedikleri gibi tanınmayacak gibi değil. Görürsek mutlaka haber vereceğiz.

Of :( Daha yeni toplamamışmıydın onu ya nasıl çalındı? ... Geçmiş olsun ne diim yeni gördüm :(

tesekkurederim arkadaslar.
son durum soyle, topkapiya pazar gunu aciliyormus pazar. beklemek zorundayim o yuzden. orayada ben gitmicem ne olur ne olmaz belki beni bilen birisi orada olursa bisikletleri cikarmaz ortaya. benim bazi arkadaslarim arastirma yapicak ozel olarak orada. bisiklet alir gibi. insallah bir sonuc cikar. cikmazsa artik yapacak birsey yok :( saglik olsun diyorum ama icim aciyor tabi...

iyi düşünmüşsünüz. mutlu haber gelir inşallah

Adana ya falan gelirse çökerim tepesine rastlarsam tabi .. senin bisikletten hic görmedim cunki 3700 olandan .. Geçmiş olsun ..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda kavuşman dileğiyle. Pazar günü arkadaşlarının gideceğini yazmışsın Topkapı'ya herkes gibi bende merakla bekliyorum.Bol şans..

beynime bike ların fotolarını çektim abi gorüğüm yerde alcam anahtarını tekrar geçmiş olsun abicim

kardeş çok geçmiş olsun yaaa bu adamları varya saddam gibi asıp boynunu kırıp işkenceyle öldürmek lazım ......................ler

geçmiş olsun kardeş topkapıya sadece bu hafta değil gidebilirsen 4-5 hafta uğra çünkü hemen ortaya çıkarmak istemeyebilirler gerçi her hafta olmasada bende bazen uğrarım bende dikkat ederim inşallah bulunur

@msconfig
kardeş çok çok geçmiş olsun:(

benimde bisikletim çalınmıştı,çalındıktan 4 hafta sonra topkapıda buldum.

tesadüf karakolun önünden geçiyordum,memura sordum,bisikletim çalındı tutanak falan tutuyormusunuz dedim.tutuyoruz dedi.tutanak tutturdum,
herhafta topkapıya baktım,4.hafta baktım vatandaş satıyor.ne kadar dedim?
150 ytl dedi bana,dedim 50 ytl çıkmıyor alıp geleyim,sonrada 155 i aradım,çalınan bir bisikletim var dedim,tek başına gitmem uygun olamaz,sağolsun türk polisi sayesinde bisikletimi geri aldım.

bizimde aklımızda merak etme,herhangi biryerlerde görürsek mutlaka haberdar ederiz.

tekrar geçmiş olsun

Bisikletler Topkapi'dan çıkacak arkadaşlar. Daha önce bununla ilgili mesaj atmıştım.. Ben inanıyorum ve merakla takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
ÇOK geçmiş olsun umarım bulunur., benim canını çok sıkıyor böyle şeyler ben yeşilköyde oturuyorum ve yazın o kadar çok kendini bilmez geliyorki anlatamam tren istasyonundan yaklaşık 200-300 kişi hergün donla üstü çıplak insanlar sahile koşuyor ve gördükleri bisikletleri (üzerinde insan olsun olmasın bisikletleri zorla veya başka zor kullanarak alıyolar ve biz sadece bakıyoruz veya bisikleti bıraktığımız yerde bulamıyoruz yani belki beni yine komik bulacaksanız ama çoğumuzun bisikletleri MADDİ VE MANEVİ olarak gerçekten çok ama çok pahalılar mesela bir sistem yapılsa kadronun görünmeyen bir yerine gps sistemi yapılsa bir cip gibi ve alıcı verici olsa yani bisikletimiz nerde olusa olsun onu bilgisayarımız tarafından görebilelim veya polis karakolu gibi resmi yerlere bisikletin artık kadro nosunumu yoksa cipin ıp numarasınımı ne kayıdedelim ve resmi yerlerden takip edip bulalım belki biraz zor ama sadece bi düşünce:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
bu hafta sonu topkapida gorunmemis benim bisikletler, haftaya ben gidicem. ondan sonraki hafta yine gidicem sonra yine... :( umarim bulunur ve hep beraber gezeriz guzel guzel.
desteginiz icin tesekkurederim hepinize.

geçmiş olsun. inşallah bisikletlerin bulunur.:(

Merhaba,

dün akşam saat 22:00 gibi Maltepe-Fenerbahçe turumu yapmak için çıktım. Saat 22:30 gibi Bostancı deniz otobüsünün civarında ki adet trek bisiklet kullanan fakat tip ve giyim itibariyle bisikletlere pek uymayan iki kişi gördüm. Arkadaki trek 3700'dü öndeki farkedemedim. Terlikle bisiklete binmişlerdi. Altlarındaki bisiklete bakınca terllikle kasksız ve eldivensiz bu tarz bisiklete binen kaç kişi vardır diye düşündüm. Sonra aklıma bu konu geldi, geri döndüm fakat aynı kişileri tekrar göremedim.

Yarın akşam tekrar aynı saatlerde çıkacağım bu sefer daha dikkatli olurum. Bu akşam geleneksel çarşamba turunu yapacak grup da etraflarına dikkat ederlerse iyi olur.

Kayıp bisikletler Trek 4300 ve 3700(disc frenli)

Msconfig sen de imkan bulursan akşam üstü ya da geç saatlerde yayan olarak bir banka oturup gelip geçeni izleyerek bir şeyler bulabilirsin belki.

Tekrar geçmiş olsun umarım doğru iz üzerindeyizdir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri