Scudo Sports

Canavarlarim calindi!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
hepinize cok tesekkurederim, moral oluyor bana bu yazdiklariniz.
cana gelicegine mala gelsin gercekten ama iste insan kabullenemiyor, okadar emek verip topladigim bisikletlerim yani off. butun hevesim bitti ya :( yarin topkapiya gidicem insallah bulurum.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
abi çok üzüldüm büyük geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda bulursun ufaklıkları.. O kadar emeğinin karşılığı bu kadar ucuza gidemez emin ol..

Çok geçmiş olsun Mustafa kardeşim. Umarım en kısa sürede canavarlarını buluruz. Frontalier'in dediği gibi kadro numaralarını bizlere verebilirsen bir koldan da biz araştırabiliriz. Sana yardım edebilmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsin.

Adına üzüldüm umarın en kısa zamanda bulursun.HELAL malı Allah korur dua et ALLAH BÜYÜK...

en ıcten dıleklerımle en kısa zamanda bulucagını umuyorum gercekten cok uzucu bır durum hemde ıkısı bırden olmaz boyle bırsey sakın ve arastırmada ol tekrar gecmıs olsun

Çok kötü olmuş yaaaaaa.Geçmiş olsun............İnşallah bulunur ya,belli olmaz bi bakarsın senin yakınlarında biri yapmıştır..........Kafaya takma dicem ama takılmıcak gibi değil ya....Allah kolaylık versin.......

:(::(:):)(ya inanamıyorum abi çok geçmiş olsun umarım bulursun :((

gecmıs olsun olacak ıs degıl.hayırlı haberler tez gelır ınsallah

Bende yaşadım böyle bir duygu. Durumunuzu çok iyi anlıyorum. Artık size hiç rahat yok. Her gördüğünüz bisiklete "acaba benimmidir?" diye bakar oluyorsunuz. Çok zor bir durum.

Tüm temenni ve dileklere bende katılıyorum. Bu cevap verenlerle birlikte benimde gözüm extradan yollarda. (Hem kendi bisikletim hem sizin bisikletiniz için).

Büyük geçmiş olsun. Her işte hayır vardır fazla üzülmeyelim genede...

ms config yolda gördüğümüz an sana ulaşabileceğimiz bir telefon varmı acaba buraya yazabilirmisin ??

off yeni gördüm ya çok çok geçmiş olsun bulursun inşallah..:(

sevgili mustafa gecmis olsun. mavi bisiklet organizasyonunda bu guzel bisikletlerinden biriyle seni bi kac denge hareketi yaparken gordum ve hayirli olsun dememe firsat bile olmadi. hayirli olsun diyemeden gecmis olsun demek gercekten uzucu. ayrica 2 bisikletin birden calinmasi da akıl almaz bir durum. nasil oldu da bosluguna geldi ve sahipsiz bir sekilde birakabildin. inan kendi bisikletim calinmis gibi uzuldum. degerli kevser gibi ben de -her ne kadar maddi degeri buyuk olmasa da-bisikletimi yalniz birakmamaya calisiyorum. 3-5 dk. boslukta bile calınır. baska bisikletdostlarinin basina gelmemesi icin bundan sonra daha da dikkatli olmakta yarar var. usenmeyip, yanimizda goturmek gerek her yere.

umarim en kısa zamanda bulunur mustafa. gozumuz acik merak etme. topkapida pazar gunleri kurulan bir bisiklet pazari vardi eskiden hala ayni yerde mi kurulur bilemiyorum. tramvay rayinin hemen yaninda idi bu pazar. sabirlar diliyorum. gorusmek dilegiyle.

:( :( :( Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bisikletlerine kavuşursun.

yavas yavas alismaya calisiyorum bu sinir bozucu duruma :(
topkapi son sansin orada da bulamazsam ne yapicam bilmiyorum.

bu arada benim cep telefonum: 0535 748 77 57
hepinize ayri ayri cok tesekkurederim.

Çok geçmiş olsun ya
Aslında söyleyecek sözde bulamıyorum
2. yi de daha yeni almıştın. İçim gitti valla
tüh ya büyük geçmiş olsun

Abi büyük geçmiş olsun, yeni öğrendim sinirlerim bozuldu resmen,
bu insanlar oldukça hiç birimiz rahat değiliz, bakkala su almaya girsem
gözüm bisiklette kalıyor, paranoyak ettiler sonunda o oldu.
Bunu yapanlara ne desem bilemiyorum, ama emeğin alın terinin ne olduğunu
bilmediklerini biliyorum. İnşallah kavuşursun bisikletlerine, gözüm yollarda
olacak, en kısa zamanda seni tekrar canavarlarının üzerinde göreceğiz.
Bisikletin hakkını veren biri olarak hevesin asla bitmesin, tekrar büyük geçmiş
olsun.

Mustafa çok geçmiş olsun,bende yeni görüyorum:(
İnan çok üzüldüm, inşallah en yakın zamanda bulunur
Bunu yapanlarda hiç mi insanlık, merhamet ve vicdan yok anlayamıyorum:boese157:
1 günde 2 bisikletinin birden çalınması,bence tesadüf işi değil.aynı kişi-ler tarafından çalınmış olabilir.
birine ulaşırsan,diğerinede ulaşırsın( inşallah en yakın zamanda 2 sine de ulaşırsın)
valla üzüntüden ne yazacağım bilemiyorum Allah sabır versin :(

Abicim şuanda yeni görmüş olmakla beraber sinirimi ifade edemiyorum...Umarım o sele çalan Büyükbaş'ın bir tarafına yapışır...Sende o şekilde bulursun...Umarım ben bulmam çünkü büyükbaş o zaman senin karşına çıkamayacak hale gelir:boese157: ...

Demin videonuda izledim...İçim gitti...Onca emek veriyorsun ve elinden alıyorlar...:mad:

Geçmiş olsun dostum...İkisinide görürsem tanırım zaten ikinci gözden kaçmayacak bir bisiklet...İlkinide biliyorum zaten...

Haftanın bikaç günü Karaköy-Sirkeci ve taksim civarlarındayım ve devamlı Kadıköy-Bostancıdayım...Gördüğüm an telefon ederim(Umarım görürüm:( )...

Büyük geçmiş olsun...İçini ferah tut...Bisiklet camiası yanında...;)

valla arkadaslar desteginiz beni cok sevindiriyor, yani ne kadar tesekkuretsem azsir size!

alican bende sele konusunda seninle ayni dusuncedeyim. ya kendi rizasiyla yapar onu yada ben yaparim iki turlude olacak birsey.
gorusmek uzere kardesim kendine iyi bak.

bisikletlerinizi kilitleyiiinnnn. yataginiza alin :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri