Scudo Sports

Canavarlarim calindi!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
çok üzücü bi durum.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bisikletlerine.şaka gibi valla.geçmiş olsun...

Scudo
buda son topladigim bisikletin videosu arkadaslar.

tesekkurederim tekrardan.

Resimlerini eklesene.
Görürsem takılırım peşlerine.Hafta sonları caddebostan sahilinden kadiköye sürekli gidip geliyorum.Kesin rastlarım.

çok üzüldüm,umarım en yakın zamanda bulursunuz,büyük geçmiş olsun...

hayda bir bu eksikti...geçmiş olsun mustafa

tesekkurederim arkadaslar
guzel bir haber geldi, bizim evin kosesindeki otelin guvenlik kameralarindaki kayitlara bakmam onerildi, iyi bir fikir aksam onlara bakicam
insallah bir ipucu bulurum.

Öncelikle çok geçmiş olsun, bence gezebildiğin kadar bisikletçi gez, 2 ay kadar önce benim de bisikletimin parçaları çalınmıştı ve 2 saat içinde Eskişehirdeki birçok bisikletçiyi gezerek parçalarımı başka bir bisikletin üzerinde bisikletcide gördüm ve 1 ay uğraşarak kanuni yollardan parçalarıma kavuştum.

Geçmiş olsun Mustafa'cım
İnşallah bulunur.
Ama öğlen vakti bisikletinin birini çaldıran bir kişi olarak, nasıl bisikletini ortada bırakıp su içmeye gidersin bunu çözemedim. Bu hırsızlara, kilit filanda kar etmiyor. Ve bu çeteler bisikletlerin fiyatlarınıda öğrendiler demek ki artık bisiklet çalmak çok kolay satmak ondan da kolay , olduğu için, bizlerin bisikletlerine dadandılar.
Bisikleti çalmak için büyük uğraş vermeleride gerekmiyor. Çok dikkatli olmalıyız. Bisikletlerimizi gözümüz önünden ayırmamalıyız.
Geçmiş olsun diyorum. İnşallah kamera kayıtlarından, çalanı tanır ve yakalarsın.

Sevgi ve selamlarımlz.

CSI İstanbul :) Güvenlik kamera görüntüleri iyi fikir :)

ya videoyu seyrederken icim gitti :( msconfigcim, vakit kaybetmeden iz surmeye basla, cumadan geci yok, ben de gelir yardim ederim :)

Çok geçmiş olsun mustafacım gerçekten bir bisikletçinin başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi başına gelmiş hemde bir günde 2 kere:/

Bence 3700ü parçalamadıkları sürece bulabilirsin çok dikkat çekici ve az bulunan bir bisiklet...Tabi ki ikisini birden bulmanı ümit ediyorum ama 3700ün üzerindeki emeklerini çok iyi biliyorum tuğberk'le çok konuşmuştuk zamanında..

umarım ikisinide bir an evvel bulursun...

@d.berkay

kardesim cok tesekkurederim, evet ya 3700 cok severek cok heyecanlanarak topladigim bir bisikletti :( insallah bulabilirim.
iki cocugumu kaybettim :( aksam kamera olayindan sonra durum belli olucak insallah.
gorusmek uzere

@Ender Alıcıoğlu

ender abi hic sorma valla, insan hic birsey yapamiyor sanki biri beni tuttu yani o bisikletleri hic birakmam oyle ise giderken falan. olacagi varmis diyorum kendimi uzmemek icin ama zor :(
tesekkurederim abi destegin icin

of kabus gibi ya önce biri sonra diğeri, cidden kabus gibi, çok geçmiş olsun umarım kamera kayıtlarından bir sonuç elde eder ve bisikletlerine kavuşursun. bisikleti neredeyse yatağa sokacak kadar hassas davrananların haklılığı bir kez daha ortaya çıkıyor bu hırsızların hiç bir şeyden çekindiği yok ki böyle ardarda aynı yerden bisiklet çalabiliyorlar!!!!

Hakikaten kâbus...Benim de başıma gelmişti, iyi bilirim. Aman diyeyim; bu işin peşini bırakmayın.

tugrul abi tesekkurederim insallah bulabiliriz :s

kamera kayitlarindan birsey cikmadi malesef :( yavas yavas umidimi kaybediyorum.
en cokta verdigim emege uzuluyorum!

allah nasıl biliyorsa öyle yapsın çok üzüldüm umarım kısa zamanda bulunur

Çok üzüldüm.Umarım yakalanırlar ve sen canavarlarına kavuşursun.:(
Saygılar,

msconfig dostum bir insanın istediği bisikleti olması ona kavuşması sonrada kendini bilmez ruh hasatası insanlar tarafından elinden alınması gerçekten vahim bir durum umarım bisikletlerine kavuşursun yaz geldi artık böyle olayları çok duyarız herkes bence yüksek düzeyde güvenlik önlemlerini alsın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri