Scudo Sports

Çanakkale

@Hakan Gülhan

Merhabalar Hakan Bey, ben de aynı zamanda Çanakkale'de yaşamaktayım. ÇOMÜ'de eğitim fakültesin de İngilizce Öğretmenliği'nda okumaktayım. Mosso DRE301 model bisikletin sahibiyim belki görmüşsünüzdür. C blok arkası kapısının dibinde dururdu genelde :) Şuan tahsili Almanya'da erasmus ile sürdürmekteyim. Önümüzdeki dönem tanışmak isterim. Aynı zamanda okulda Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu'na da üye olabilirsiniz. Çanakkale hakkında muharebe hakkında engin detaylara ulaşabilirsiniz. Bu sayede Gelibolu'da yaptığınız ziyaretlerin yahut turların esnasında orada neler olmuş neler bitmiş anlayabilirsiniz. Saygılarımla..

Scudo
@Hakan ÇELİK

Bende Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim Hakan bey ÇSATT'ı biliyorum aktif görev alan arkadaşlarım da var dediğiniz gibi geldiğinizde tanışmak inşallah aynı zamanda beraber pedallamak da ümidiyle :)

• Beğen
Tepkiler: hakan çelik
@Hakan Gülhan

Çok haklısın Hakan kardeşim bu yaz programım yoğun geçmesse Çanakkale'ye bir kaç gün kalmalı gelmeyi düşünüyorum bisikletle. Belki bir kaç arkadaş da bize eşlik eder daha iyi olur.

Hepinize merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım ve lise son sınıfa geçtim. Spor yapmayı çok severim. Agresif ve hırslı bir kişiliğim var. Bisiklet kullanmayı bırakalı çok olmuştu fakat bu yaşımdan sonra Salcano Ng750 ile tekrar başladım. Amacım iyi bir bisiklet sürücüsü olup uzun yolculuklar yapmak ve buradaki güzel insanlar tanışıp güzel vakit geçirmek. Hepinize bol pedallı günler. :)

Merhabalar, hoşgeldin.

Anne tarafımın tamamı Çan'da oturuyor. Ben de 2 yaşıma kadar oradaydım, ara sıra da gidiyorum halen. Bisiklete tekrar başlamanız iyi olmuş. En eğlenceli sporlardan birisi.

Dikkatli olmak kaydıyla bol bol pedallamalar.

teşekkürler dostum. :) buraya geldiğin zaman da görüşebiliriz özelden mesaj atman yeter. :)

• Beğen
Tepkiler: Mertztrk
Genç bir kardeşimle küçük bir köy turu yaptık. İlk durağımız Çan'a bağlı kömür ocaklarının bulunduğu Yeniçeri köyü oldu. Daha sonra ordan Yuvalar köyüne geçtik. Yuvalar köyünde derenin içinden geçerek orman yolundan dağa tırmandık daha sonra köy kahvehanesinde oturduk yaşlı amcamlarla çay içtik. köye veda ederken 2 tane köpek bizi koşturdu Allah'tan bi sakatlık yaşamadık. İşte fotoğraflarımız :)

(Yeniçeri Köyü)

(link)

(link)

(link)

(link)

(Yuvalar Köyü)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlar merhaba bn Çanakkale/Çan'danım.Bisiklet sürmeye küçük yaşta basladım.Ekipmanlarım falan hepsi hazır.En büyük amacım büyük organizasyonlara katılmak ve profesyonel dalda yarısabilmek :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Kaplan
Merhaba. Gökçeada'da öğrenciyim ve önümüzdeki hafta mezun oluyorum. Bisikleti oldum olası çok severim. Ve hazır okul bitiyor, bu yazı canımın istediği gibi geçireceğim dedim. Bisiklet arayışına giriştim. Çanakkale'den buldum bir tane ikinci el. Cuma günü alacağım büyük ihtimal. Sonra da bisikletli kamp yapacağım. Çanakkale-İzmir hatta olursa memleketim Muğla/Milas'a kadar gideceğim.

Öyle bi yazayım dedim. :)
Var mı adada/adalı olan?

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Merhaba 14 yaşındayım Çanakkale Yenice de Oturuyorum. Şu an Kron Xc 500 kulanıyorum. Eğer yeniceden isimler varsa şimdiden selamlar:cool:

Merhaba Ahmet,
Foruma hoşgeldin. Kısa bir zaman sonra hanları aşıp yeniceye gelicem antrenman olsun diye :)

Güzel bir antrenman olur. Hanları aşıp, yollar fazla virajlıdır.Dikkat

Merhabalar ben Gökhan harita mühendisiyim. 3 gün önce ghost cross 1300 alıp aranıza dahil oldum. Bozcaada'da ısınma turlarına başlamış bulunuyorum umarım ileride etkinliklere turlara katılabilecek konsantre ve kondisyonu kendimde bulabilirim :)

Tapatalk 2

çanakkale ye giderken uğrayabilirsinz. pınarbaşı köyü girişindeki ilk dükkan, sağda. resimden tam çıkaramadım ama bilgilerden tanıdığım halısahada bi ara top oynadığımız -geyiklide ezinede- Hakan olma ihtimali yüksek gibi geliyor. olsa da olmasa da çaya kahveye beklerim.

Hoşgeldiniz, sizede başarılar kazasız belasız sürüşler dilerim.

ismim sinan, merhaba herkese
her bisikletle ilgili araştırmalarımda bu foruma düştüm artık üye olmak farz diyip geldim :)

Geri