Merhabalar tüm foruma
Adım Ömer. 17 Yaşındayım, Çanakkale Merkez'de yaşıyorum.
Bisikletim Bianchi Cobra. Geçen gün Assize 880 yol bilgisayarı/km saati almıştım. Montajını yaptım. Ancak Km okumuyordu. Araştırma yaparken bu siteyi buldum ve aranıza katılmak istedim, Herkese iyi forumlar
Merhabalar herkese iyi forumlar bol pedallamalar. Çanakkale Geyiklide yaşıyorum. Çomü Eğitim Fakültesi Okul öncesi Öğretmenliği öğrencisiyim aynı zamanda. Salcano Bodrum 26v, Salcano Efes 26d bisikletlerim var. Bisikletçilik çoktan beri hayalini kurduğum bir aktiviteydi bir kaç aydır kısa antrenmanlar ardından ilk uzun yolumu Çanakkale bölgesin 140 km yaparak tamamladım tarifi mümkün olmayacak bir haz aldım şimdiden yeni güzergahlar düşünmeye başladım. Burada yeni bilgiler ediniriz inşallah herkese tekrardan iyi forumlar
Babakale eşimin köyü, bu sene gelirken bisikleti de yanıma alıp Truva civarından köye bisikletle gitmeyi düşünüyorum.
Geyikli'de bir çayını içmek isterim.
Belki duymuşsunuzdur 57. alay yürüyüşünü, hemen hemen her sene izcilerimle kampa gelip katılırız yürüyüşe. Her seferinde bisikletimle gelsemde gezsem şurları derim dağı bayırı ovasını her yerini sindire sindire.
Tarihi Gelibolu yarım adasında ziyaret edilip günlerce zaman geçirilibelir Yasin bey. Çok bilinmemekle beraber Çanakkale'nin anadolu yakasında da ziyaret edilecek bir çok şehitlik var. Ardından da Çanakkale'nin güzellikleri dediğiniz gibi sindire sindire gezilebilir. Çanakkale güzeldir bisikletle gezildiğinde dahada güzeldir.