Scudo Sports

Çanakkale

Scudo
Merhabalar tüm foruma :)
Adım Ömer. 17 Yaşındayım, Çanakkale Merkez'de yaşıyorum.
Bisikletim Bianchi Cobra. Geçen gün Assize 880 yol bilgisayarı/km saati almıştım. Montajını yaptım. Ancak Km okumuyordu. Araştırma yaparken bu siteyi buldum ve aranıza katılmak istedim, Herkese iyi forumlar :)

Bende Çanakkaleliyim, kuyumcular sokağında bosh var orası carrarro ghost lapierre bianchi markalarını getiriyor.

• Beğen
Tepkiler: hakan bildirici
2.El ama temizinden bildiğin bir yer varmı. Tabi 2.el nekadar mantıklı orası muammada :)

Merhabalar herkese iyi forumlar bol pedallamalar. Çanakkale Geyiklide yaşıyorum. Çomü Eğitim Fakültesi Okul öncesi Öğretmenliği öğrencisiyim aynı zamanda. Salcano Bodrum 26v, Salcano Efes 26d bisikletlerim var. Bisikletçilik çoktan beri hayalini kurduğum bir aktiviteydi bir kaç aydır kısa antrenmanlar ardından ilk uzun yolumu Çanakkale bölgesin 140 km yaparak tamamladım tarifi mümkün olmayacak bir haz aldım şimdiden yeni güzergahlar düşünmeye başladım. Burada yeni bilgiler ediniriz inşallah herkese tekrardan iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Aramıza hoş geldin kardeşim. En kısa zamanda Yeni yollar yeni keyifler yaşaman dileğiyle. Belki birgün bize de Çanakkaleyi bisikletle gezdirirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Gülhan
Teşekkür ederim Yasin Bey inşallah. Gelin buyrun Çanakkale bisikletle keşfedilmek için harika bir şehir. :)

Hakan Bey foruma hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmenizi dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Gülhan
Babakale eşimin köyü, bu sene gelirken bisikleti de yanıma alıp Truva civarından köye bisikletle gitmeyi düşünüyorum.
Geyikli'de bir çayını içmek isterim.

Teşekkür ederim Ömer bey.

@Homer

Kesinlikle gelin buyrun çayın lafı bile olmaz hem sahil şeridinden keyifli bir sürüş deneyimide yaşamış olursunuz. :)

@Hakan Gülhan

Belki duymuşsunuzdur 57. alay yürüyüşünü, hemen hemen her sene izcilerimle kampa gelip katılırız yürüyüşe. Her seferinde bisikletimle gelsemde gezsem şurları derim dağı bayırı ovasını her yerini sindire sindire.

@Yasin Yücel

Tarihi Gelibolu yarım adasında ziyaret edilip günlerce zaman geçirilibelir Yasin bey. Çok bilinmemekle beraber Çanakkale'nin anadolu yakasında da ziyaret edilecek bir çok şehitlik var. Ardından da Çanakkale'nin güzellikleri dediğiniz gibi sindire sindire gezilebilir. Çanakkale güzeldir bisikletle gezildiğinde dahada güzeldir. :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Yücel
Geri