Scudo Sports

Çanakkale

Merhabalar, Çanakkale'nin Biga ilçesinde 2 kişilik grubuz. Arkadaşım profesyonel, ben ise 0'dan biraz hallice :) 2 senedir, onun sayesinde aldığım Bianchi Nero bisikletimle ufak tefek etkinlikler yapıyoruz.
Bu siteye aslında, bisikletimi satmak için girmiştim ama forumları okudukça hevesleniyorum. Satmaktan vazgeçmedim çünkü acil para lazım ama içimden satılmasın dediğim de oluyor.
Geçen sene bir Avşa Adası macerası yaşamıştık, bu sene de Bozcaada yapalım dedik ve yarın sabah yola çıkıyoruz. Aslında işin biraz kolayına kaçıp Biga'dan Ezine'ye kadar otobüsle gideceğiz, Ezine'den Geyikli'ye ki 15-20 km yapıyor bisikletle... Feribotla Bozcaada'ya gideceğiz, ama arkadaşın "en iyi yol dolambaçlı, çetrefilli yoldur" felsefesine kurban olarak Ayazma plajına gidilebilecek en uzun yoldan, yani adanın etrafını dolanarak gideceğiz. Heralde 40 km falan yapar. Bir gece çadırda kalıp aynı yoldan döneceğiz.
Artık bu sitenin acemi meraklılarından biri olurum sanırım. Gerçi kışın bisikletle nasıl gezilir, nerelere gidilir bilmiyorum ama bakacağız.
Herkese selamlar...

Scudo
Biga'da bisikletçileri görmek güzel.Facebook ta Biga Bisiklet Topluluğu adlı bir grubumuz var.İyi turlar.

Teşekkürler, neler yaptınız birlikte? Okullar açılmadan yapacağınız bir şeyler olsa iyi olurdu...

Aslında grup olarak bir şeyler yapmadık.Evet iyi olurdu.Biga da turlayacak yer bol:)

Merhaba

Biga'nın leziz köftesinin (Köfteci Ahmet) namını duydum.Köfte derdine bisiklet ile Biga'ya gelme planım var.İlk fırsatta gelmek istiyorum; görüşmek üzere

Ben Biga'lıyım. :)

Memleketimde bisiklet sevdalilarinin oldugunu gormek guzel.

İstanbulda oturuyorum. Yaz kış farketmez bol bol bigaya gelmek istiyorum bisiklet ile.

Facebook gurubunu yazarsaniz oradan da takip edeyim.

İlk fırsatta bekleriz.Grubumuzun adı "Biga Bisiklet Topluluğu".

Merhaba. Ben foruma Gökçeada'dan katılıyorum. Bu yaz Carraro Track 712 modelini alarak bisiklet sporuna adım attım. Bisikletin bir hastalık olduğunu alınca fark ettim :) Yol bisikletleri de ilgimi çekmiyor değil ancak Gökçeada yolları çok taşlı olduğundan mtb almayı tercih ettim.

Hoşgeldiniz, ben de Çanakkale'deyim ve baharda bisikletimle adaya geleceğim.
Adanın taşlı yollarında iyi pedallamalar... :in:

Hoşgeldiniz, ben de Çanakkale'deyim ve baharda bisikletimle adaya geleceğim.
Adanın taşlı yollarında iyi pedallamalar...

Teşekkürler...

Gökçeada'nın kabaca etrafını dönen yol (Gökçeada-Dereköy-Uğurlu-Eşelek) komple asfalt mı? Taşlık diye bahsetmişsiniz. Yol kalitesiyle ilgili biraz daha detay verebilir misiniz?

Selam arkadaşlar,

Aranıza Çanakkale'den katılıyorum. Adım Mert. Bu bölgede olan veya 18 Mart gibi günlerde tur düzenleyecekler varsa ben de katılabilirim. Şu an profesyonel anlamda başlangıç düzeyinde olduğum için bisikletim kron xc250 henüz siparişimi yeni verdim 1 haftaya gelir umarım.

Merhaba;

Normalde İstanbul-Başakşehirde ikamet ediyorum. Yılın bazı aylarıda Geliboluda(Korüköy) ikamet etmekteyim.

Geliboludayken genelde tek başıma sürüyorum ancak bir kaç bisikletçi görmüştüm ilçe merkezinde.

Eğer Gelibolu ve civarında aktif pedlşör varsa belki beraber pedallayabiliriz. :)

Konunun yükselmesi için bir mesaj daha atayım.

Selam Mert,
Ben de Çanakkaleliyim,üniversiteyi bitirip ailemin yanına geri döndüm.Eylüle kadar buralardayım.Bu ay içerisinde Bozcaada'ya tura gitmeyi düşünüyorum.

Selamlar, ben de Çanakkale merkeze geri dönüş yaptım ailemin yanına,Mayıs ayı sonunda Biga Motor Klubü Kemer'de kamp düzenliyormuş,belki oraya kampa gideceğim bisikletimle.Selamlar.

Selam arkadaşlar,

Bende İstanbul'da okuyorum şuan ama Çanakkaleliyim. Bende yazın Ç.kale'de olucam. Bisiklet arayışındayım mayıs sonu gibi Ç.kalede olurum sanırım ada turu felan süper olur. Haberleşelim ;)

Geri